破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wahtung
打印 上一主題 下一主題

獅子魚

wahtung 发表于 28-12-2011 22:54 0 {5 |8 m. i9 h$ w1 D6 j: k% E' P: L
今晚個網唔係咁穏定,因太慢可能你double click變咗連發兩個同一post
# L) \8 `4 U9 U. l0 j2 D& O" d- ?2 g
可能係加上我用ipad有時反應有啲怪.
dopod123 发表于 28-12-2011 23:08
% s9 y  C" o' u& y* F7 ^, m可能係加上我用ipad有時反應有啲怪.
9 y- ~( N# l' V' X
唔關事,今晚係好唔穏定
dopod123 发表于 28-12-2011 23:06
2 T* e- ?3 ~& i6 E: g& _) F你養唔養到我唔敢講,因難度極高(你應該得),但我一定會全力幫你7 m- ~3 o, i: b" f

1 y2 ~0 C1 B+ B, K- L4 j不過水母可養時間唔長約3個月不過加 ...
9 Q* |0 k* J/ c- y' ?, m: i
你唔講我都唔知,啲小水母只得三個月命架
wahtung 发表于 28-12-2011 23:17
  V, E4 }0 g2 w" j* S唔關事,今晚係好唔穏定
/ x. v6 O$ R  V
好以都ok喎,總之上到就算
wahtung 发表于 28-12-2011 23:18
# H/ `* }6 U2 H你唔講我都唔知,啲小水母只得三個月命架
& A" P- ~) w7 ]9 _3 U
因為佢地只食生野同浮游生物,在家中比較難比野佢地食。如果你住海邊會好啲
& W6 g/ f: D4 i3 P+ B& x/ ?7 C: {0 V+ G9 a7 W
可以得閒加啲天然海水內含微生物及一啲天然營養會長命好多。
dopod123 发表于 28-12-2011 23:25
8 w% b& F& C0 G1 o* A! H: t. g0 M因為佢地只食生野同浮游生物,在家中比較難比野佢地食。如果你住海邊會好啲- H4 z& Q# P9 i7 ^) r4 {/ C: p
3 t- h/ E# ^1 K
可以得閒加啲天然海水內含微 ...

7 k1 v* D* z* a3 y$ d原來係咁
dopod123 发表于 28-12-2011 23:19
  Q9 @4 d8 ~& }# n/ l9 a) d好以都ok喎,總之上到就算
. ^! i5 ^& e4 `1 U
一時時囉,有時真係要等佢load好慢架,食咗成支煙先覆到一個post