破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 珍妮媽
打印 上一主題 下一主題

一手到係....信用卡.

credit card

Hello , 我諗我較幸運, 2006完成4年期後, 同年 aeon 主動寄信給我, 發咗張credit card比我, 當時都係$5000 Limit, 直到e+已升至$15000 limit. 希望大家都努力 d 啦..

回復 #21 小小丹尼 的帖子

你真幸福 .....大家咁話!努力!

回復 #21 小小丹尼 的帖子

所以話姐破產未必係絕路,繼續努力爭上$150000 limit.
對呀...破產並不是絕路, 係行人生中另一條路. 大家加油......
大家加油 大家加油
哈哈~

呢個topic都令我諗番起d野: 當年張小小的hsxx visa, 講真從來未擔心過佢會過唔到數, coz 每年至少有2-3次提高您個limited... 由01年發卡: hk$13,000 至06年底申請破產: over $510,000...

信用卡, 真係唔用過唔知死~
原帖由 catina 於 2009-4-28 20:40 發表
哈哈~

呢個topic都令我諗番起d野: 當年張小小的hsxx visa, 講真從來未擔心過佢會過唔到數, coz 每年至少有2-3次提高您個limited... 由01年發卡: hk$13,000 至06年底申請破產: over $510,000...

信用卡, 真係唔用 ...

嘩.... 13,000 去到OVER 510,000 真係好恐怖呀..
信用卡真係掂唔過...
吾算恐佈,我當年用用吓citiXXXX,就無端端有張所謂無LIMIT的DINER寄上門比我