破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 恨錯難返
打印 上一主題 下一主題

求助,準備搵律師申請老破

叫人唔好做破產就叫中介?破產後幾麻煩,你d人自己破過產就叫人做破產
我自己做完破產後,要借貸一定要去二三線借,息口幾貴
想交流心得例子,我私人事一定要比全世界睇既?叫人唔好破,就係壞人?
我仲未回應到就變不受歡迎組,咁獨裁叫論壇?
人工倍數起碼借到67w,依家先借得39w要破產?
做個一筆清拉長60期期數6-7000就已經供到啦,你地d人推人落谷底
gemma 發表於 11-1-2017 18:36
叫人唔好做破產就叫中介?破產後幾麻煩,你d人自己破過產就叫人做破產
我自己做完破產後,要借貸一定要去二 ...

奇怪

咦,原來你係佢分身?

1. 呢度係論壇,唔係 gmail,玩私信可以自已開個 gmail 慢慢玩,個個玩 youchat ,我開個論壇做乜?留意我懷疑佢係中介,唔係話佢叫人唔好破產,係話佢一句唔埋,就問人羅私人資料!
2. 一句交流就問人羅 youchat,唔好當我 peter 仔。呢 D 份朋友,羅人 you chat whatsup 的中介騙案,係前收水論壇,我地呢度,香討,不知幾多,你可以話我絕。
3. 一個新會員乜都無乜講過,回覆就只有 3 篇文,跟住就問人羅 youchat,你話唔係中介,我就…

係咁多

獨裁叫論壇

咦你都知呢度係論壇,以為你唔知天。

論壇D文原來可以公開係 you chat 度睇。
我自己做完破產後,要借貸一定要去二三線借,息口幾貴
想交流心得例子,我私人事一定要比全世界睇既?叫人唔好破,就係壞人?
我仲未回應到就變不受歡迎組,咁獨裁叫論壇?

再加幾點等各會員明白。
1. 叫人唔好做破產就叫中介 >> 大家可以睇晒前文。有其他會員都有叫唔駛破,我作為管理員並無阻止,反建議或任何操作。可以證明我並無因為有人建議唔好破就 ban
2. 想交流心得例子,我私人事一定要比全世界睇既? >> 無人叫你比私人事人睇,相反,我係保障樓主的私人事包括 youchat 比人知。唔好屈我。係你要人地的私人資料,唔係我。你明白就好!
3. 叫人唔好破,就係壞人? >> 同上。第一點已經好明顯,你唔好屈我
4. 獨裁叫論壇 >> 論壇比人公開講意見,但係你想係 youchat 度講。
5. 你d人自己破過產就叫人做破產 >> 唔好意思,你只係回覆過 3 篇文就羅人 youchat 的會員,你無睇舊文。呢點你一定錯。我,重係處男!想屈人唔該睇多D舊文!
6. 睇下舊文,唔該。我不男女男都勸人可以唔破就唔破!
樓主同我情況差不多!如果申請成功!又冇事請講聲!