破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: alalfred913
打印 上一主題 下一主題

想6月1號自己去搞破產,不過想問問大家意見

ken2542de 發表於 22-5-2015 23:01
有冇save

無。。。。
最多係查到30日紀錄,以防萬一,我ebank係綜合月結單
其實show晒馬會,儲蓄,股票紀錄,
如果真係要,你問下馬會或出post問破聯DC兄有冇同像樣情況

我同你差唔多,都係就黎申破

我就已經SAVE晒 EBANKING月結單......即係借貸記錄,  找卡數記錄<==>大海碌卡記錄 looping "都有晒....

費是凍結左之後印唔番D記錄....

馬會我就平時賭得好細,都係500~2000左右.....銀行個個月都有過數記錄,基本上每個星期就 500~2000 係同HKJC 交易

只係近1個月前試過一注$20000 走去買3串1,都save埋記錄 (當時澳門輸得好大,想借馬會一注回番10萬8萬.... ),

全部SAVE起黎.....以便不時之需
依D野有備無患好D
Alex2233 發表於 22-5-2015 23:47
我同你差唔多,都係就黎申破

我就已經SAVE晒 EBANKING月結單......即係借貸記錄,  找卡數記錄大海碌卡記錄  ...

兩雞買3x1??波定馬???邊場??邊隻蓄生定邊隊波??
5月頭某D波
2個瑞超,1個德乙 串左3個盤

豬左....

第日去馬交碌12萬,試過變17,18萬,都係冇走,精光

唔好提.....自從最後一次馬交回來後.....已經冇接觸過賭