破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: di8yp4
打印 上一主題 下一主題

自己衰,,又認吾住

甘搵三姓律師行搞好,,定其他好??
Ben Chan 係破聯唯一推薦的6c 行。
我一推介其他,俾人ban都似。
你都係去幫趁Ben Chan喇。
Contacts 可問版主。good luck
想問下甘樣破產原因寫咩?因為過度賭博而破產??
flypig 發表於 30-11-2014 22:55
Ben Chan 係破聯唯一推薦的6c 行。
我一推介其他,俾人ban都似。
你都係去幫趁Ben Chan喇。

點搵ben chan??

1 3 SURNAME is OK... 人地接好多呢D 同類案的.照去.
2 想搵Ben Chan , 要先搵 admin
http://hkiva.org/forum.php?mod=v ... &extra=page%3D1

Ben Chan 係講下笑啫,求其一個律師收費唔離譜嘅都可以。
di8yp4 發表於 1-12-2014 06:35
想問下甘樣破產原因寫咩?因為過度賭博而破產??

Good Question!!!
1 以前MODEL ANSWER 填 入不敷出 ,入不敷支
2 呢期有人被 REJECT... 要補交文件.我唔肯定係破署 POLICY 定 個別CASE.
該位 巴打填 過度消費(which is not your case)
3 如果係我,可能先填 入不敷支.被人 REJECT, 再填 駛大左 之類.但係,你補交文件可能 DELAY 架...
呢D 野自己決定. GOOD LUCK!!!