破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

天氣先生華東報告天氣

canshek 发表于 6-8-2012 19:13
係呀!有番啲力,開始學行,左右左右咁.
今日行去醫院,唔係太熱,但去到醫院後開始頭暈,原來血壓低,
{:3_155: ...

血壓低好容易頭暈架,小心保重
canshek 发表于 6-8-2012 19:06
實至名歸!

那裡,那裡
wahtung 发表于 6-8-2012 21:01
血壓低好容易頭暈架,小心保重

係呀!
上次CALL白車,咪血糖低同血壓低,暈左囉,
事原,當天

09:00 起床打算去廁所,行左兩步乒乓暈左,
09:02 盤骨痛,先至識醒,但無力起身,仍瞓在地上,好在瞓係雪柜隔離,拿左包麥精飲後,都要等多10分鐘先有力起身,
09:15 打比隔離屋,無人,發現身邊東西跌晒落地.
09:32 望到地下有灘血,原來手踭仍在流血,打999,

好嚴重,隨時.........走得.
唉!............................
所以要及時行樂.

canshek 发表于 7-8-2012 00:05
係呀!
上次CALL白車,咪血糖低同血壓低,暈左囉,
事原,當天

又唔好諗得咁灰,慢慢調理吓,無事
唔該温sir 嘟..嘟..嘟..8月7日移咗版天氣報告

現時氣温是29度,濕度81%
酷熱警告現已生效

華 南 沿 岸 普 遍 天 晴 。 在 上 午 十 時 , 颱 風 海 葵 集 結 在 溫 州 以 東 約 350 公 里 , 預 料 向 西 或 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 12 公 里 , 橫 過 東 海 , 大 致 移 向 浙 江 沿 岸 。 本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測 天 晴 , 但 部 分 地 區 有 煙 霞 , 稍 後 局 部 地 區 有 驟 雨雷 暴 。 日 間 天 氣 酷 熱 。 吹 輕 微和 緩 偏 西 風 。 展 望 : 本 週 後 期 有 幾 陣 驟 雨 。  天氣先生報告完畢..嘟..嘟..嘟..  

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 发表于 7-8-2012 11:05
唔該温sir  嘟..嘟..嘟..8月7日移咗版天氣報告

現時氣温是29度,濕度81%

OK喎...移左獨立版,唔駛四圍搵
wexchau 发表于 7-8-2012 14:40
OK喎...移左獨立版,唔駛四圍搵

係呀,方便好多
wahtung 发表于 7-8-2012 10:06
又唔好諗得咁灰,慢慢調理吓,無事

剛以為好返D,又CALL白車,所以話幾黑仔吖.
明早又要去醫院睇眼.
醫院是我家咁濟.
wahtung 发表于 7-8-2012 15:04
係呀,方便好多

依!
原來天氣先生搬左屋,
恭喜恭喜!
canshek 发表于 7-8-2012 23:50
依!
原來天氣先生搬左屋,
恭喜恭喜!

都係要多得温sir
canshek 发表于 7-8-2012 23:33
剛以為好返D,又CALL白車,所以話幾黑仔吖.
明早又要去醫院睇眼.
醫院是我家咁濟. ...

你唔好咁講,我都好黑仔,今晚探我媽,佢今日好燥火,有啲神經失常,成日話有人偷佢錢,係咁講粗口,唉...一言難盡
嘟..嘟..嘟...八月八日(發月發日)天氣報告
現時氣温是30度,濕度81%
酷熱警告仍然發出

一 股 內 陸 氣 流 昨 日 為 廣 東 帶 來 酷 熱 天 氣 。 本 港 昨 日 大 致 天 晴 , 但 有 煙 霞 , 日 間 部 分 地 區 的 能 見 度 下 降 至 5000 米 以 下 。 下 午 天 氣 酷 熱 , 大 部 分 地 區 氣 溫 上 升 至 33 度 或 以 上 。 高 溫 有 助 對 流 發 展 , 傍 晚 的 雷 雨 為 本 港 東 部 部 分 地 區 帶 來 超 過 10 毫 米 雨 量 。 位 於 東 海 的 熱 帶 氣 旋 海 葵 在 昨 晚 增 強 為 強 颱 風 。 預 料 內 陸 氣 流 會 在 今 日 繼 續 為 廣 東 帶 來 酷 熱 天 氣 。 在 昨 晚 十 一 時 , 強 颱 風 海 葵 集 結 在 溫 州 以 東 約 220 公 里 , 預 料 向 西 北 移 動 , 時 速 約 16 公 里 , 移 向 浙 江 沿 岸 。 本 港 地 區 ( 八 月 八 日 , 星 期 三 ) 天 氣 預 測 天 晴 , 但 有 煙 霞 。 日 間 天 氣 酷 熱 , 稍 後 局 部 地 區 有 驟 雨雷 暴 。 氣 溫 介 乎 28 至 33 度 。 吹 輕 微和 緩 偏 西 風 。 展 望 : 隨 後 一 兩 天 部 分 時 間 有 陽 光 , 有 一 兩 陣 驟 雨 。  

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 发表于 8-8-2012 00:05
都係要多得温sir

係呀!
好易搵到
地方大左
人流多左
生意興隆
.
wahtung 发表于 8-8-2012 00:10
你唔好咁講,我都好黑仔,今晚探我媽,佢今日好燥火,有啲神經失常,成日話有人偷佢錢,係咁講粗口,唉...一言難 ...

你試吓買個輋咩袋比佢,咩係個身度,有幫助,因我入院其間,隔離床成日講有人偷佢錢,後來改用輋咩袋.先不再疑神疑鬼.
canshek 发表于 8-8-2012 12:51
你試吓買個輋咩袋比佢,咩係個身度,有幫助,因我入院其間,隔離床成日講有人偷佢錢,後來改用輋咩袋.先不再疑 ...

買過啦,佢自己連個袋都唔見咗,仲話比人偷咗
canshek 发表于 8-8-2012 12:46
係呀!
好易搵到
地方大左

THANKS
wahtung 发表于 8-8-2012 13:52
買過啦,佢自己連個袋都唔見咗,仲話比人偷咗

吓!試吓寫埋名,
如在醫院,姑娘執到會比返佢,而家好小貪心的人,因為有報應的!
canshek 发表于 8-8-2012 17:09
吓!試吓寫埋名,
如在醫院,姑娘執到會比返佢,而家好小貪心的人,因為有報應的! ...

佢非一般人咁易處理,佢性格好硬,比佢啲嘢佢好唔聽話又掉咗去
wahtung 发表于 8-8-2012 17:24
佢非一般人咁易處理,佢性格好硬,比佢啲嘢佢好唔聽話又掉咗去

如果好似,啲人咁,怕家中菲傭偷懶咁,整部CCTV比佢,行去邊,做過D乜都一清二楚,就好了.
現時氣温33度,濕度57% 酷熱警告仍然生效

一 股 內 陸 氣 流 為 本 港 帶 來 煙 霞 。 下 午 港 內 的 能 見 度 曾 下 降 至 3000 米 以 下 。 此 外 , 下 午 有 雷 雨 影 響 新 界 東 部 , 將 軍 澳 錄 得 超 過 20 毫 米 雨 量 。 在 下 午 四 時 , 颱 風 海 葵 集 結 在 杭 州 之 東 南 偏 東 約 10 公 里 , 預 料 向 西 北 移 動 , 時 速 約 15 公 里 , 橫 過 浙 江 , 並 逐 漸 減 弱 。 本 港 地 區 今 晚 及 明 日 天 氣 預 測 有 煙 霞 , 局 部 地 區 有 驟 雨 。 今 晚 有 一 兩 陣 雷 暴 , 最 低 氣 溫 約 28 度 。 明 日 部 分 時 間 有 陽 光 。 天 氣 酷 熱 , 最 高 氣 溫 約 33 度 。 吹 和 緩 西 至 西 南 風 。 展 望 : 隨 後 數 天 有 幾 陣 驟 雨短 暫 時 間 有 陽 光 。  以下未來數天天氣預測 月9日(星期四): 28-33°C 部分時間有陽光,有煙霞。局部地區有驟雨。天氣酷熱。 8月10日(星期五): 28-32°C 部分時間有陽光,有一兩陣驟雨。 8月11日(星期六): 27-31°C 短暫時間有陽光,早上有幾陣驟雨。 8月12日(星期日): 27-31°C 短暫時間有陽光,早上有幾陣驟雨。 8月13日(星期一): 27-31°C 短暫時間有陽光,有幾陣驟雨。 8月14日(星期二): 28-32°C 部分時間有陽光,有幾陣驟雨。 8月15日(星期三): 27-32°C 除有一兩陣驟雨外,大致天晴。

本帖子中包含更多資源

x