破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

好煩,又有人追數,應唔應該同屋企人講

關閉 [複製鏈接]
原帖由 老柴 於 2009-7-29 10:48 發表

我本來都當咗佢係好兄弟,但玩完返來先發覺自己太天真,勁儍

點解咁講呢?
原帖由 老柴 於 2009-7-29 10:48 發表

我本來都當咗佢係好兄弟,但玩完返來先發覺自己太天真,勁儍

下次搵D結左婚...要死一齊死,咪無 人爆你大鑊.
我真係擔心佢出左事,因果排掃黃.
本來搵咗阿m,但臨時甩底,話就話乜乜,其實比F hold住唔放人

跟住call某某,以為佢可信d,但最終唔係嗰回事.......

算啦...入世未深唔單只有小果子,老柴都有份。
小果子 :

如果你講既真係事實,我會覺得你人生都幾悲哀,屋企容納唔到你,最好既朋友又欺騙你, 連上到嚟呢度又無人相信你。

你會唔會因為咁,而認為呢個世界已經無人再關心你 ? 如果係既話,我想你現在最適合既係找社工或向晴軒求助。

重有我有樣野要提醒你,如果真係需要人幫忙,首要既係唔好大話連篇離題萬丈,講東講西,如果唔係人哋唔知你想要乜,同埋唔知點樣去幫你,最後結果係個個好想幫你既人都心淡,拂袖而去

到呢刻為止,你仍然想著點樣開口,同阿媽講出成件事情,呢種係唔正確既態度,你阿媽唔係外人係,又係你最親既人,你都唔肯對佢講真說話,你話你自己啱唔啱 ? 叫人點信你 ? 叫人點關心你呢 ?

希望你明白。

回復 #230 老柴 的帖子

好一句入世未深....哈哈哈~

連M同F都拉出黎講,你一陣比人圍X....係你自己攞黎.

回復 #231 老柴 的帖子

喂~我信呀!
原帖由 gpo4074 於 2009-7-29 11:00 發表
我真係擔心佢出左事,因果排掃黃.

穿了!
原帖由 bb_q_888 於 2009-7-29 11:30 發表
好一句入世未深....哈哈哈~

連M同F都拉出黎講,你一陣比人圍X....係你自己攞黎.

你唔幫我口都唔好加把火,好唔好?

本來一條柴係燒唔著,而家加埋BBQ,就燒到熊熊聲,救都救唔熄
原帖由 老柴 於 2009-7-29 11:26 發表
小果子 :

如果你講既真係事實,我會覺得你人生都幾悲哀,屋企容納唔到你,最好既朋友又欺騙你, 連上到嚟呢度又無人相信你。

你會唔會因為咁,而認為呢個世界已經無人再關心你 ? 如果係既話,我想你現在最適合既係找社工或向 ...

拿,我無話唔信,但係我都無話信。

基本上我係呢件事的原則:
1. 樓主的私事與我無關
2. 樓主的故事幾多成真,我又無興趣知
3. 係網上面,我基本上無辦法分辦,樓主同佢朋友的交情深淺同埋佢朋友一直以來的信用
4. 我的見解只係對一個細路女又只係欠小小而結論

其實無論點情形,一般來說,久小小又後生,我都唔會建議去破產。
原帖由 小果子 於 2009-7-29 08:27 發表

我只係覺得一個以前我因為屋企問題會成日幫我的人
唔會咁衰囉

我信您,總之萬大事都唔好諗去死!你可唔可以答應我?

年輕人往往俾一句” 係咪Friend 先” 害死,下次再聽到有人同您講,就要小心!

評分

參與人數 1城市人氣 +5 收起 理由
gpo4074 + 5 "係咪Friend 先"

查看全部評分

原帖由 老柴 於 2009-7-29 11:43 發表

你唔幫我口都唔好加把火,好唔好?

本來一條柴係燒唔著,而家加埋BBQ,就燒到熊熊聲,救都救唔熄

叫admin射住你囉~

(樓主唔好意思... 呢D係聯盟友誼)

回復 #239 bb_q_888 的帖子

佢只會射d火水出嚟,越燒越大嗰種人
原帖由 zbridgehead 於 2009-7-29 11:51 發表

年輕人往往俾一句” 係咪Friend 先” 害死,下次再聽到有人同您講,就要小心!

有講過死咩?

回復 #241 admin 的帖子

有....你都唔關心會員....扣你愛心星星.
好似楊過與小龍女咁,响絶情谷死等16年...................希望在明天。
原帖由 zbridgehead 於 2009-7-29 11:51 發表

呢dFriend撘飛機就得......多謝橋頭大兄忠告,小弟下次都唔會再瀨野
原帖由 CPKing 於 2009-7-29 16:31 發表

佢 有 的,乜 你 冇 留 意 倒 ?

冇 理 由 架?

佢無講錯。我的愛心已經分左出面數以千萬計的美少女 fans。實在所餘無幾啦。無辦法,實在太紅!

回復 #247 CPKing 的帖子

祝我發達得唔得。

感情的野我一直都無問題喎。
討論區: 討論破產之家 近日祇環繞一兩個話題詳談,

令人生厭,

新會員不明所以,

找舊文資料的"遊客"如熱煱上螞蟻.

請發言及答問者有內涵點.

對不起,直言了.

評分

參與人數 1城市金錢 +5 收起 理由
admin + 5 哈!有D同感!不過我都係咁!

查看全部評分