破產聯盟

查看: 4842|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

今天簽了久違了的 Aexx 咭消費,百般滋味在心頭.

今天在 Jusxx 用 Aexx 咭簽賬, 久違了的簽咭,真是百般味兒. 你們也可以...
祇有Aexx係 既往不究 卡.
恭喜你,佢批你credit幾d?

回復 #3 dik06 的帖子

不是吧. 我只是在Jusxx遇上 Aexx 咭 sales, 他幫我填完 form 後就給了一張 $1000信用額 的 Aexx咭給我, 只可以在 Jusxx 消費, 任可已解除人仕也可以簽這咭....感受, 也有一點酸溜溜
原帖由 Tonylau 於 2009-7-12 20:59 發表
今天在 Jusxx 用 Aexx 咭簽賬, 久違了的簽咭,真是百般味兒. 你們也可以...

吾一定會批.我2年前拎埋張解除老破證書去分店申請過,但失敗.
原帖由 Tonylau 於 2009-7-12 21:12 發表
不是吧. 我只是在Jusxx遇上 Aexx 咭 sales, 他幫我填完 form 後就給了一張 $1000信用額 的 Aexx咭給我, 只可以在 Jusxx 消費, 任可已解除人仕也可以簽這咭....感受, 也有一點酸溜溜 ...

揸著張咭,好多回憶,"哈"算啦,都過左去.

都好,買嘢可以免息分期.
原帖由 gpo4074 於 2009-7-12 21:41 發表

吾一定會批.我2年前拎埋張解除老破證書去分店申請過,但失敗.

如果你當日成功咗,今日可能又煩緊每月找min-pay
原帖由 301 於 2009-7-12 21:03 發表
祇有Aexx係 既往不究 卡.

好一張既往不究卡,AEXX算唔算有情有義
原帖由 小林林 於 2009-7-12 22:15 發表

好一張既往不究卡,AEXX算唔算有情有義

佢都係做生意....

你試下唔找數....即刻搵收數上門.

回復 #5 gpo4074 的帖子

Sorry, I dont have writing borad in China...so type in english. I actually had tried Aexx right after released, but also failed. But now just try it again after one year, in reality, I do not put any hope on it....

回復 #10 Tonylau 的帖子

對於一個理財不善的人如我,以後都不能擁有信用卡係我申請破產的主因之一.
叫深愛你的男人出附屬卡比你及幫你找數.
等待這男人出現
可惜我仲未夠資格出信用咭,只能送張八達通比你用.
哈哈

回復 #11 nokia 的帖子

Finance poor control almost is the main reason for everybody here, not only you, but also me. Sometimes regret by comparing friends of mine, most of them have house. In fact, most of my headache in housing, as it is already my age of....
原帖由 Tonylau 於 2009-7-13 23:35 發表
Finance poor control almost is the main reason for everybody here, not only you, but also me. Sometimes regret by comparing friends of mine, most of them have house. In fact, most of my headache in ho ...

你又提到我的傷心事 事實上,有些人和物真係好難放得低
唔好再用咭了,以前比銀行追仲煩唔夠咩。。。。/_\我地要清醒d呀!!!
原帖由 gpo4074 於 2009-7-13 22:33 發表
可惜我仲未夠資格出信用咭,只能送張八達通比你用.

nokia 係要佩電話咭,你張八達通送比我啦~

回復 #18 TYKI 的帖子

支持,認同,加分