破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

呢單野堅定流?

回復 #1 gpo4074 的帖子

你講申請到渣Xvisa個位?
係都吾出奇既.
至於另一位借信X財務,年息54%,間財務好似犯左法啦.
我2002年破產,今年五月破產令完結三周年。過去三年試過無數次申請信用咭信無一間銀行批!(五千都好呀!!) 申請私人貸款,只有X達財務肯借,年息54%!!!

呢間係乜,大家心照。

最近經"財務顧問公司" 向UA成功借到$40,000 年息48% + 手續費$400 + "財務顧問公司" 手續費18% ($7200!!!) 據"財務顧問公司" 所講,我已被安信 blacklist 左 (唔知點解,我從來無欠過佢)。

收手續費的,知啦,唔駛講

我借錢的目的是因為想係 TU 做返好個 record, 又據佢所講,X達財務是上唔到分嘅, UA先得,因為UA 是大財務,有無人知道係咪真嘅?

乜借到會加分?第一次聽。

問版主

((最近經"財務顧問公司" 向Ux成功借到$40,000 年息48% + 手續費$400 + "財務顧問公司" 手續費18% ($7200!!!) ))

呢條數點計?

借$40,000 得幾多?

(一年計)要還幾多?
原帖由 bb_q_888 於 2009-3-27 17:35 發表
((最近經"財務顧問公司" 向Ux成功借到$40,000 年息48% + 手續費$400 + "財務顧問公司" 手續費18% ($7200!!!) ))

呢條數點計?

(一年計)要還幾多? ...

擺明係有背景,佢想比幾多你,米幾多羅
原帖由 bb_q_888 於 2009-3-27 17:35 發表

呢條數點計?

(一年計)要還幾多? ...

你見而家街邊,貼係燈柱或者係欄桿到D廣告牌咪係依D囉.
如果自已認為有黑(棺)財背景的人士,借多少來准做下自已的白事都無防既。