破產聯盟

查看: 2947|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

有無用開邊個牌子既化妝品?

我所有化妝品淨係用兩個牌子.......

一個就係"beauty tech" 一個就係" shu uemura" 既產品...

↑shu uemura泡沫打底霜簡介內容

↑shu uemura泡沫打底霜,好用哦!!

↑beauty tech"保濕卸妝噴霧"任何防水等等化妝,一抹即走..又夠乾淨

↑shu uemura保濕粉底液--簡介

↑shu uemura保濕粉底液 每次用好小都夠了

↑beauty tech眼線膏-簡介

↑beauty tech眼線膏"圖"

↑beauty tech遮暇膏--簡介

↑beauty tech遮暇膏,用左兩年以上了

↑beauty tech遮暇膏,先上圖2再3..可以完全遮蓋90%

你地都分享下呀!!^__^
你咁似廣告....一陣 有人找你 "算帳".

<我係講笑>

我唔化妝...所以多謝分享.
shu uemura好似eye shadow比較出名! beauty tech 未聽過播,乜集團架?
shu uemura 既 cleaning oil 最出名~~~~~ 其他好多牌子都有唔同既皇牌~~各有各好~
我通常睇讚助同廣告商啦。無計,人太紅。
admin: 我通常睇讚助同廣告商啦。無計,人太紅。
你化妝既咩~~~~莫非你好似john哥咁~做左變性手術~~
japanesegirl: 你化妝既咩~~~~莫非你好似john哥咁~做左變性手術~~
木村都有賣廣告啦。死,穿左…我係邊個 tim
admin: 木村都有賣廣告啦。死,穿左…我係邊個 tim
bb_q_888: 你咁似廣告....一陣 有人找你 "算帳".

<我係講笑>

哈哈!!!就係搵呢d圖,都搵到我傻下傻下
跟住仲要修改woo,原來佢仲有價錢呀,仲有好多野= =''
我全部del晒
bb_q_888: 你咁似廣告....一陣 有人找你 "算帳".

<我係講笑>

哈哈!!!就係搵呢d圖,都搵到我傻下傻下
跟住仲要修改woo,原來佢仲有價錢呀,仲有好多野= =''
我全部del晒
zbridgehead: shu uemura好似eye shadow比較出名! beauty tech 未聽過播,乜集團架?
佢係一間由"陳妙瑛"開立既化妝公司
主要係學習化妝呀,髮型呀..服裝等等,但係我17歲到宜家都係用佢地d野
一直都轉其他野囉(雖然價錢上係貴d,但係一用都可以用兩三年)

同埋我都試過一d遮暇膏,都不及beauty tech咁全面啦..所以用左咁多年囉
japanesegirl: shu uemura 既 cleaning oil 最出名~~~~~ 其他好多牌子都有唔同既皇牌~~各有各好~
都係既....~~~

你仲有咩牌子可以介紹下woo..我就係唔太熟其他
先唔敢咩都試之嗎...
admin: 我通常睇讚助同廣告商啦。無計,人太紅。
哈哈~其他男仔都可以保養下既,唔係一定化妝呀...
用下護膚品都ok呀
你打錯字啦~

你係木頭....唔係木村....死~我又太誠實.(我又閃)
冬天都到了..男士都要買d保濕既野黎滋潤下哦
LO 海鵬 ~~死啦 我閃
Shiseido
reborn: LO 海鵬 ~~死啦 我閃
哈哈哈!勁。咁都諗到!
bingo 即係啱咗 好嘛 mr lo
reborn: bingo 即係啱咗 好嘛 mr lo
我插唔到咀你地講緊咩=.='' ......

因為我從來都唔睇電視 唔知有咩廣告咩人做化妝

小黑屋|破產聯盟

free web stats

GMT+8, 21-9-2024 04:29 , Processed in 0.066459 second(s), 23 queries .