破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

被石仔凍戶口

今個月無啦啦被凍戶口…要上去出糧
問左原因係因為無俾到3個月糧單..所以被凍…
有係師兄試過…交返文件後…
佢地幾耐先會解凍?…
同埋被凍Ge戶口—— 公司可以出糧過到數俾我嗎?
入唔入到數要睇銀行,有啲入到拎唔到,有啲入同拎都唔得,呢個你可以打電話俾銀行問下可唔可以幫手喺糧期入數嗰日幫你人手入反(呢個係我個人經驗),你預前後2個月要上去排隊拎信去銀行攞錢出糧,因為佢哋收到之後先再出信俾銀行,銀行收到又要有啲時間去處理~
獅子銀行可以入到數,但攞唔到錢,補交返糧單及對返數,如没有欠上繳,最快大約1個星期可解凍返俾你用
翼王石達開又玩野了。
zombie 發表於 13-10-2022 01:18
獅子銀行可以入到數,但攞唔到錢,補交返糧單及對返數,如没有欠上繳,最快大約1個星期可解凍返俾你用 ...

我係獅子銀行…公司自動轉帳…我e banking 睇吾到過數
zombie 發表於 13-10-2022 01:18
獅子銀行可以入到數,但攞唔到錢,補交返糧單及對返數,如没有欠上繳,最快大約1個星期可解凍返俾你用 ...

公司係自動轉帳…我户口睇吾到數
呢排都唔好用提款咭住,因為有可能會食卡,我嗰陣張卡食咗,我先知原來佢哋凍左我,結果又要抽時間攪返張卡