破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

更新網上理財

話說我入學後開左獅子銀行戶口作出糧用,申請取消舊底online banking ,再重新登記一次,所有online banking functions (除咗冇credit card用,戶口冇錢剩),都順利用到。

近期好多海外離岸虛擬銀行,某師兄親試開,原來海外銀行冇限制咁多,可以自由任開户口。

靜雞雞地做⋯⋯

完。
冇野驚,驚破署唔知查唔查到啫.....我都想開果張8%回贈既debit card
前幾日我都有睇過8% Debit card 心思思想開,不過都就畢業忍下手先,同埋網上評語好似一般
如果命運能選擇 發表於 21-9-2020 23:07
冇野驚,驚破署唔知查唔查到啫.....我都想開果張8%回贈既debit card

海外銀行冇得查。除非你自己揚出去。
ccwa 發表於 22-9-2020 08:07
前幾日我都有睇過8% Debit card 心思思想開,不過都就畢業忍下手先,同埋網上評語好似一般 ...

呢個不是海外虛擬銀行,KYC程序靠香港破產署資料,仲在學,一定開吾到。

真正的海外銀行戶口不受香港破署資料影響
但我試過申請,reject左,佢地check到我破產既?