破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

花X銀行好惡

打比佢地的債務重組部, 傾唔夠兩句已經不受理, 還即時凍結信用卡, 同佢講搞唔掂要破產, 佢叫我自己再諗下其他辦法, 無受理好快CUT 線。
我已打算橫死掂死, 我用哂所有僅餘的錢還其他銀行的數, 也不會還花X 銀行條數住, 我問佢地債務重組都係想盡力還錢, 既然係咁大不了破產算了。
我覺得唔算惡了....佢地唔受理唔出奇
佢地講野D 態度同語氣都好差, 其他銀行都算客客氣氣, 佢地就串串槓。我決定發窮惡, 唔還佢地條數, 反正點搞都係破產, 唔還佢地呢條數我反而仲有多餘錢還其他銀行的。早一日又係破產, 還一日又係破產, 何必咁快決定? 如果佢地頂唔順申請我破產, 話唔埋我仲省番律師費。
有冇試過問其他銀行。
我之前打去花x 話還錢比佢地都惡過碼頭古里
銀行係咁喇,氹你申請咭借錢果時當你契哥咁,一反面同你講多兩句都廢事,唔同你做債務重組都預左你破,仲同你講咁多野做咩,用呢D時間呃多幾個無知婦孺仲好
而家係電視上見到銀行借錢廣告,有如見到魔鬼一樣
zwind 發表於 19-1-2016 17:04
佢地講野D 態度同語氣都好差, 其他銀行都算客客氣氣, 佢地就串串槓。我決定發窮惡, 唔還佢地條數, 反正點搞 ...

師兄, 一係就全部還晒一, 一係就全部吾好還, 因為主任到時叫你解釋, 點解還比其它銀行吾還比距地~~當然有解釋就無問題啦
我係衰係花x 同 渣x 要開債權人大會批比外判跟