破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

雙糧可用作睇牙醫嗎?痛死啦

如果未見外判...黎緊雙糧會吾會被扣起?我有兩隻牙要杜牙根成$5000..宜家我食panadol頂住先...我好痛呀真係
推薦
好多可批,但一間間,未必批足。
當然,你夠寸要法官判,佢地9成放你。
但多一事不如。。。。。
杜牙根唔係野少。我所知兩間叫做平。一間菲x 係教學醫院,一間社區中心楊x.
回復 支持 1 反對 0

一間間。不過牙痛慘過大病,根本無得頂。
我係你就睇醫生先。
不過儘量搵間平的。
有間楊x 社區中心的,以前好平。但最近加左,你可以問下。
破產連牙醫都未必批...真係病都吾得
我衰到係杜完再整牙套..我前幾個月已經整左一隻包牙套..用左$5000呀...
立即問"外判",
你之"財政大臣"也.

如未有答覆...
屬緊急情況,既有錢急就用左先.

"先斬後奏"屬冇辦法中之下策.
事後即申報"外判"希望放你一馬,
或可減部分亦願吧 !
即使歸還定可分期慢慢還咯 !
其實我見都未見佢...宜家先出去搵佢拎開戶囗同解凍信...啲錢hold哂喺佢地度..就係連panadol都冇錢買...我已經好多野要諗..不如一野打暈我..吾好再牙痛求下你...
我講個兩間好野黎。以前智慧齒,個xx超醫生,
楊x個間,收左兩舊水+,10分鐘搞掂。
但加左價,宜家洗牙要3舊+。
另一間係大學生+大學教授。兩間主要都唔係賺錢。
不過講到又牙套又盛,可能菲xxx會好d.