破產聯盟

查看: 3781|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

新加入大家庭。

今日先註册到.好開心有個地方可以討論及知多D.謝謝大家。
我用yahoo email收到confirm email喎,係咪而家已經ok喇?
原帖由 ~長空~ 於 2009-3-22 22:06 發表
無錯 !
我地唔係偷唔係搶 , 我地做既野係合法架 !
OT多左人工搵多左我地係會還錢 ,
初初都有俾人笑我破產 , 點解咁o者?
人人都有唔好運既時候架啦 ,
其實我地唔洗人地可憐或同情 ,
我地只係比起其他"正常人"有一 ...

你講得好好呀!c 兄
原帖由 admin 於 2009-3-22 23:42 發表

Yahoo 把我們封殺。得多用 yahoo 的登記是收不到 email 的。

如果唔係,我們的會員恐怕已過 1000

呢個 server每日出唔到 20 個 電郵,但係我曾經接觸 yahoo,他們仍然不肯把我們從 垃圾電郵黑名單移除。 ...

我是從yahoo的雜件箱起翻個確認email出黎
yahoo咁嚴??
真係估佢唔到
原帖由 ~長空~ 於 2009-3-22 23:36 發表
請問admin點解我地會成為社會"奇"視的討論區 ?
同埋email會被人封殺既?

Could not deliver message to the following recipient(s):

Failed Recipient: [email protected]
Reason: Remote host said: 421 Message from (XXX.XXX.XXX.XXX) temporarily deferred - 4.16.50. Please refer to http://help.yahoo.com/help/us/mail/defer/defer-06.html

Yahoo 把我們封殺。得多用 yahoo 的登記是收不到 email 的。

如果唔係,我們的會員恐怕已過 1000

呢個 server每日出唔到 20 個 電郵,但係我曾經接觸 yahoo,他們仍然不肯把我們從 垃圾電郵黑名單移除。
請問admin點解我地會成為社會"奇"視的討論區 ?
同埋email會被人封殺既?
無錯 !
我地唔係偷唔係搶 , 我地做既野係合法架 !
OT多左人工搵多左我地係會還錢 ,
初初都有俾人笑我破產 , 點解咁o者?
人人都有唔好運既時候架啦 ,
其實我地唔洗人地可憐或同情 ,
我地只係比起其他"正常人"有一種不同既經歷o者

評分

參與人數 1城市金錢 +15 收起 理由
gpo4074 + 15 我很贊同

查看全部評分

hihi welcome
我又認為無需理會他人眼光...我又唔係偷又唔係搶...更加唔使求佢地...只要我地堅持自強不息...我地還有明天
係到我要多謝家人同兩位朋友對我既十卜!!!!

評分

參與人數 1城市人氣 +5 城市魁力 +5 收起 理由
gpo4074 + 5 + 5 我很贊同

查看全部評分

welcome.
想當年都驚俾同事笑、及後唔理咁多.得家人體諒及支持。
你註冊過好多次?唔好意思,我地已經成為社會"奇"視的討論區,好多 email 都被人封殺左!
原帖由 R8899 於 2009-3-16 16:08 發表
今日先註册到.好開心有個地方可以討論及知多D.謝謝大家。

在這可以分享大家的情況,有唔明即管發問,唔好收埋在心