破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

求婚語句

十一種求婚語句﹕
最 佳 告 解 型 :
請 你 終 結 我 的 桃 花 運 !

最 佳 cool man 型 :
我 欠 一 個 人 管 我 !

最 佳 戰 俘 型 :
只 有 你 願 意 收 留 我 的 下 半 輩 子 , 求 求 你 , 我 們 結 婚 吧 !

最 佳 直 銷 型 :
你 願 不 願 意 帶 我 回 家 當 你 的 生 活 必 需 品 ?

最 直 截 了 當 型 :
讓 我 葬 在 你 們 家 祖 墳 吧 !

最 佳 好 奇 寶 寶 型 :
不 知 道 人 類 為 何 結 婚 ?! 就 讓 我 們 一 起 研 究 看 看 吧 !

最 佳 苦 情 & 最 佳 SM 型 :
看 你 罵 我 時 有 很 大 的 快 感 ! 如 果 你 想 天 天 享 受 快 感 … … 嫁 給 我 吧 !

最 lum 死 人 型 :
我 希 望 以 後 可 以 不 用 送 你 回 家 , 而 是 我 們 一 起 回 我 們 的 家 。

最 佳 fans 型 :
Honey , 幫 我 簽 個 名 吧 ( 簽 在 表 格 上 的 配 偶 欄 )

最 佳 徐 志 摩 型 :
喜 歡 , 就 是 淡 淡 的 愛 。 愛 , 就 是 深 深 的 喜 歡 。 你 願 意 跟 我 品 嚐 又 淡 又 深 的 感 覺 嗎 ?

最 佳 以 退 為 進 型 :
今 年 你 再 不 嫁 我 , 明 年 我 就 開 始 有 恐 婚 症 了 !

reborn: 幾高大靚仔 同有啲錢架 當然我個friend都唔差啦 而家做緊少奶奶lu
幸福是對方給予的
nokia: 呢種男人已絕種
幾高大靚仔 同有啲錢架 當然我個friend都唔差啦 而家做緊少奶奶lu
nokia: 呢種男人已絕種
幾高大靚仔 同有啲錢架 當然我個friend都唔差啦 而家做緊少奶奶lu
reborn: 係個新郎自己唱架 我哋冇人叫佢唱歌架
呢種男人已絕種
nokia: 去到呢個地步都係被迫唱啫
係個新郎自己唱架 我哋冇人叫佢唱歌架
reborn: 我有個friend結婚  我哋玩完新郎 個新郎自動波 唱呢首歌俾新娘聽
去到呢個地步都係被迫唱啫
nokia: 男人冇咁浪漫的
我有個friend結婚  我哋玩完新郎 個新郎自動波 唱呢首歌俾新娘聽
reborn: 我希望佢唱埋"妳的名字  我的姓氏"
男人冇咁浪漫的
reborn: 我希望佢唱埋"妳的名字  我的姓氏"
男人冇咁浪漫的
我希望佢唱埋"妳的名字  我的姓氏"
reborn: 最 lum 死 人 型 :
我 希 望 以 後 可 以 不 用 送 你 回 家 , 而 是 我 們 一 起 回 我 們 的 家............I like it
一定有這樣的一天
最 lum 死 人 型 :
我 希 望 以 後 可 以 不 用 送 你 回 家 , 而 是 我 們 一 起 回 我 們 的 家............I like it

小黑屋|破產聯盟

free web stats

GMT+8, 21-9-2024 01:37 , Processed in 0.055595 second(s), 24 queries .