破產聯盟

查看: 2946|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

有無用開邊個牌子既化妝品?

我所有化妝品淨係用兩個牌子.......

一個就係"beauty tech" 一個就係" shu uemura" 既產品...

↑shu uemura泡沫打底霜簡介內容

↑shu uemura泡沫打底霜,好用哦!!

↑beauty tech"保濕卸妝噴霧"任何防水等等化妝,一抹即走..又夠乾淨

↑shu uemura保濕粉底液--簡介

↑shu uemura保濕粉底液 每次用好小都夠了

↑beauty tech眼線膏-簡介

↑beauty tech眼線膏"圖"

↑beauty tech遮暇膏--簡介

↑beauty tech遮暇膏,用左兩年以上了

↑beauty tech遮暇膏,先上圖2再3..可以完全遮蓋90%

你地都分享下呀!!^__^
annie728: 正呀@[email protected]...

我開始覺得...beauty tech眼線膏一般..
用得耐呢..佢會好乾..跟住搽係眼度既時候會有d一粒粒既碎呀
攪到有陣時無啦啦塊面多左條痕..(原來就
誠意推介
0105: 兩樣都唔錯架,好多顏色選擇~~
正呀@[email protected]...

我開始覺得...beauty tech眼線膏一般..
用得耐呢..佢會好乾..跟住搽係眼度既時候會有d一粒粒既碎呀
攪到有陣時無啦啦塊面多左條痕..(原來就係果d碎唔覺意甩左出黎之後
自己抹塊面而有既痕跡) 所以用埋都要換左佢
annie728: MAC 既話我就有興趣想要hello kitty果set野(原因只係佢靚)=.=

不過我都想試下mac既眼線膏/筆
兩樣都唔錯架,好多顏色選擇~~
0105: 係卓悅買,瑞士嘢,全面,爽膚水,洗面,日夜精華素,日夜霜,眼,Mask.
咁多年試過無數牌子,我覺得對我skin最適合.
哦...下次留意下咩東東先...多謝你分享呀
0105: MAC嘅粉絲,因可用任何6個用完嘅產品換一枝新辱膏~~
MAC 既話我就有興趣想要hello kitty果set野(原因只係佢靚)=.=

不過我都想試下mac既眼線膏/筆
MAC嘅粉絲,因可用任何6個用完嘅產品換一枝新辱膏~~
係卓悅買,瑞士嘢,全面,爽膚水,洗面,日夜精華素,日夜霜,眼,Mask.
咁多年試過無數牌子,我覺得對我skin最適合.
0105: 護膚只用SwissLine,化妝品只用MAC
ee...SwissLine 未見過呢個牌子woo,你買佢咩既護膚品
爽膚水"洗面"精華素???
護膚只用SwissLine,化妝品只用MAC
amy998: 洗面、爽膚、搽面都喺用佢~
多謝你分享先

下次經過望下d價錢先
annie728: H2O係唔係保濕架??
你係買邊D?....淨係搽面呀..定係爽膚呀,定洗面果D?????..
洗面、爽膚、搽面都喺用佢~
amy998: 用H2O系列。懶得揀。用開覺得皮膚唔錯,無敏感就一直keep住用了。
H2O係唔係保濕架??
你係買邊D?....淨係搽面呀..定係爽膚呀,定洗面果D?????..
amy998: 用H2O系列。懶得揀。用開覺得皮膚唔錯,無敏感就一直keep住用了。
H2O係唔係保濕架??
用H2O系列。懶得揀。用開覺得皮膚唔錯,無敏感就一直keep住用了。
lok196305: 護膚品MENARD,MARIE ANNE,化妝SK-ll,SETEE LAUDER,
我開左個話題係講護膚品架,你可以去睇下..haha
護膚品MENARD,MARIE ANNE,化妝SK-ll,SETEE LAUDER,
lok196305: 我覺得護膚緊要的喎~平時淡妝多~未用過呢的牌子~
哦!!....
你都可以講下你平時用開咩牌子既野架,我就係想開個post出黎
聽下大家用d咩多,有咩好介紹,可以去試下嗎...
lok196305: 我覺得護膚緊要的喎~平時淡妝多~未用過呢的牌子~
哦!!....
你都可以講下你平時用開咩牌子既野架,我就係想開個post出黎
聽下大家用d咩多,有咩好介紹,可以去試下嗎...
我覺得護膚緊要的喎~平時淡妝多~未用過呢的牌子~

小黑屋|破產聯盟

free web stats

GMT+8, 21-9-2024 01:54 , Processed in 0.081081 second(s), 24 queries .