破產聯盟

查看: 4969|回復: 45
打印 上一主題 下一主題

大家通常去邊度行街多??有無咩商場介紹下....

平時行街好鐘意去 沙田新城市 廣場果度,佢連住幾個商場都好多野睇,同埋想要既野都幾齊全啦

其次我鐘意行 葵涌廣場 ,好多小食吃哦,宜家仲越開越多d鋪頭仔添....

當然我至愛既銅鑼灣 同埋尖沙咀我都周圍會去行啦...

九龍灣既megabox 我最唔鐘意行 ..間間鋪都大大間

新界區我就好小入lu....~_~

唔知黎緊仲會開咩新廣場.....大家入黎講下啦
BB5555: 我明白你感受. 我現在何嘗唔係行街唔敢入商場(怕見野想買). 好多聚會唔敢去(怕洗錢). 唉!!!
嗯..但係你要學下annie咁,我宜家樂觀去面對呢件事啦..
希望在明天..要快樂過每一日哦!!
BB5555: 我明白你感受. 我現在何嘗唔係行街唔敢入商場(怕見野想買). 好多聚會唔敢去(怕洗錢). 唉!!!
嗯..但係你要學下annie咁,我宜家樂觀去面對呢件事啦..
希望在明天..要快樂過每一日哦!!
annie728: 我唸都係攪掂好晒個破產先會有mood了~_~ 開始好困擾
我明白你感受. 我現在何嘗唔係行街唔敢入商場(怕見野想買). 好多聚會唔敢去(怕洗錢). 唉!!!
BB5555: 希望你搵到平野啦!!
我唸都係攪掂好晒個破產先會有mood了~_~ 開始好困擾
annie728: haha..good good...thx

批發野 我最岩架啦
希望你搵到平野啦!!
BB5555: 香港工業中心
haha..good good...thx

批發野 我最岩架啦
annie728: wow...好吸引呀. 但係"香工"全名姐係叫咩
香港工業中心
哈哈..我最怕去投注站啦..太多麻甩佬了
平時去投注站多,現只現上看您們文章
我呢...最近發現將軍澳既新都城1 2 3期都幾好行呀,又係咩都齊全.
BB5555: 都有行下尖沙咀利時.  不過以前會係星期六去 香工(荔枝角) 搵平野. 佢地係批發. 不過星期六有零售賣貨版. 有心機搵會搵到平野. 係上年金融海潚d野平到嘔. 有d日
wow...好吸引呀. 但係"香工"全名姐係叫咩
都有行下尖沙咀利時.  不過以前會係星期六去 香工(荔枝角) 搵平野. 佢地係批發. 不過星期六有零售賣貨版. 有心機搵會搵到平野. 係上年金融海潚d野平到嘔. 有d日本韓國貨唔駛一百有交易.
雲佬: 下次帶妳去食
好呀...

我為左減肥,禁住自己 嘜都唔可以食...仲有12日減呀..加油埋就可以keep磅
到時食一串半串既魚蛋都唔怕啦,哈
annie728: wow ...3樓呀,但係鋪頭叫咩名呀..

下次一定要試下先得
我無辣不歡架!!!!
下次帶妳去食
amy998: 喺呀,喺連著幾間商場,好大,好多嘢行。最初搬來屯門去行市廣場嘅時候我都經常蕩失路,呵呵~得閒嘅來行下啦~
12月左右我應該都會過黎一轉既...不過我唔係太坐到車,我上車一定要訓著覺我就無事
amy998: 喺呀,喺連著幾間商場,好大,好多嘢行。最初搬來屯門去行市廣場嘅時候我都經常蕩失路,呵呵~得閒嘅來行下啦~
12月左右我應該都會過黎一轉既...不過我唔係太坐到車,我上車一定要訓著覺我就無事
annie728: 咁屯門市廣場呢...果度係唔係都連住幾個商場架??
同埋有無d咩好食既野可以介紹下woo

我最衰坐唔到太長途既車啦..唉!我好小去屯門
喺呀,喺連著幾間商場,好大,好多嘢行。最初搬來屯門去行市廣場嘅時候我都經常蕩失路,呵呵~得閒嘅來行下啦~
通常我一買都係100蚊幾隻咁買..不過宜家唔鐘意玩遊戲機啦!
係貴

小黑屋|破產聯盟

free web stats

GMT+8, 21-9-2024 01:43 , Processed in 0.060724 second(s), 24 queries .