破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

又係呢間死外判

明明今個月供款已係11月3號1000am前入, 之後即刻回公司fax bank slip,
因為過MEMORY, PRINT個FAX REPORT出黎做FILING,
一直以來都係咁做, 唔會打去CONFIRM有無收到

今日收到PK信,
CASE NUBMER: ##$%%&&
DATE: 2014年11月5日
因我司至今還未收到閣下上月到期之供款請立即以現金或轉賬形式,
將閣下上月到期的供款存入閣下之供款戶口

請閣下謹記, 供款須於每月七日或之前完成.   

而家個問題係封信5號出, 郵CHOP睇到12號先寄出, 我13號晚收到信

咁我明天打去時, 係咪要問佢why send 呢封信俾我??????
上一個月欠款到底係幾時??????  
如果最後真係佢地攪錯左, 係咪一定要求佢地出信對我作出澄清 ????
睇完9成系我間濕9外判 新港宏x? 最憎佢果句你fax左咁就得嫁啦
咁即係佢地唔見左D FAX啦可能~ 你試下要求電郵俾佢~
我代答...我係新人都係呢間野做外判..佢地個電話成日冇人聽同埋個職員吾會confirm你佢地收吾收到fax...只會話你fax左有問題會打返俾你..冇既就即係pass左俾上頭..又話fax吾係佢收...所以最好自己fax完keep返report
師兄你似乎對呢間野好仇恨, 其實點解你唔打去問清楚Confirm佢地係咪搞錯呢? 同佢地交惡, 始終唔係一件好事。