破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

唉....真係出事..

時間越黎越緊迫....今朝上網上銀行再CHECK(基本上每天都會LOGIN下睇下户口 ((   可用金額   )) 是否正常顯示.....到今朝睇可用金額係我份糧~~~個時心情真係超高興!立即沖去櫃圓機禁.....點知....你的指示取消了...試了好幾個不同地方結果都係一樣....咁我就醒啦~~啦啦淋去銀行度問...係咪凍左....佢睇完一輪....O...NO...真係......無計立即出示個刲解凍信.....出示前我自己再望望.....大獲......頂 X交差YZ........原來會計師樓條友仔....個户口號碼打錯左一個數目子......無計唯有則則博唔多覺照比佢地個經理.....希望過骨.....結果當然係衰左.....唯有明天上去交文件再拎過刲.....希望能夠拎返份糧....過年啦會死人架.....
推薦
neelds2003 發表於 28-1-2014 21:24
銀行話聽日户口用到唔知係咪真。。。希望聽日拎到錢。。。唔係玩手指。。 ...

放心啦,今晚瞓覺好嘅
回復 支持 1 反對 0

Heihei 發表於 28-1-2014 21:00
放心,一定係你快。

銀行話聽日户口用到唔知係咪真。。。希望聽日拎到錢。。。唔係玩手指。。
neelds2003 發表於 28-1-2014 15:12
今日去左交文件~~拎埋刲信去埋銀行~~佢話聽日户口可以用~~~唔知我快D定係破處快.... ...

放心,一定係你快。
Heihei 發表於 28-1-2014 08:04
已家都無辦法,唯有快快去改信,希望年三十攞到錢。

今日去左交文件~~拎埋刲信去埋銀行~~佢話聽日户口可以用~~~唔知我快D定係破處快....
neelds2003 發表於 28-1-2014 01:15
你個講法兩睇啦.......之前我同事係入唔到...好運係公司出票.....我就應該係暫時入得唔出得...好壞參半.. ...

已家都無辦法,唯有快快去改信,希望年三十攞到錢。
Heihei 發表於 28-1-2014 00:34
不幸中嘅大幸係佢都入得唔岀得,如果唔係要驚動公司就仲煩,祝你聽日順利,順利過年。 ...

呀仲有聽今日銀行個經理話佢地應該會係兩星期內吸哂我D錢....(  佢話正常情況兩星期內唔解咁破處就會管理我D錢 )
Heihei 發表於 28-1-2014 00:34
不幸中嘅大幸係佢都入得唔岀得,如果唔係要驚動公司就仲煩,祝你聽日順利,順利過年。 ...

你個講法兩睇啦.......之前我同事係入唔到...好運係公司出票.....我就應該係暫時入得唔出得...好壞參半...驚破處唔知幾時拎哂我D錢....又驚攪唔切.....假如聽日OK拎返刲信就立即去銀行解凍...今日銀行個經理同我講呢D情況佢地收到解凍信後應該兩日個户口就用得返...唔知係咪.....好擔心新年過唔到.....
不幸中嘅大幸係佢都入得唔岀得,如果唔係要驚動公司就仲煩,祝你聽日順利,順利過年。