破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

smallcat 發表於 15-10-2013 13:22
: V8 @8 l: T5 U4 m' l" X" `/ A呢隻貓好彩唔咸濕

, m+ G- z! G: z4 d& I( p$ r! W" v% s

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
8 c) K5 W5 c0 k1 `. @
  呢隻貓好彩唔咸濕
smallcat 發表於 14-10-2013 23:58& m* L3 Y/ M- z  V" g4 H. p# L
隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓
! ~) r5 ~: r! C6 N2 H

+ S% x% K% _* Z% l  k4 y

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓
, M: J2 Z2 o% \& Y! M# e- F4 l, a
' o8 t, {, N( x/ d6 a* N. M% B# p! }
; x0 |$ |2 j% w3 n8 H
; W# U9 _4 K" h$ L2 D' ~/ _7 u+ n( I
貓貓在 5:40 - 5:47 出現7秒, 個肚有D似皇子wor
$ H& r$ v1 h3 s  f1 h
8 b9 \8 x8 U7 |; M1 h* G1 b. ^* T1 a5 p( A+ U" h, D  Z% |
wahtung 發表於 9-10-2013 22:27& s( V6 n, t/ ]3 D3 c' D/ i
又扮嗲
( I6 q/ }: h. [! x$ P; g; c
隻貓好乖呢 + a, f- ?" ~4 W7 R
! N& z3 y8 B- {# M

/ U& \5 h2 A- r1 Y' n6 z3 ?6 C* P
# _1 g6 {) V) ~- c5 C  t+ I

. [/ [8 a! _( n2 g) K3 p: C
+ u& S3 V; w0 d6 {* u0 D- I
smallcat 發表於 9-10-2013 23:11
& a4 k- S- x( I. W- I, u攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖

! X) \5 L) S) N7 z( u 大頭仔唔會上火,佢好善解人意架
wahtung 發表於 9-10-2013 22:51
6 \. h3 x$ ]! [# S5 Z大頭仔你摸佢會好嗲架
' B' W4 I7 v; r0 j) o" T$ T
攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖
smallcat 發表於 9-10-2013 22:49
: Q* p1 J1 j8 Y) V7 |/ I5 e/ }呢個時候最好掃下佢個肚, 哈哈, 中門大開, 不過, 我隻貓一般佢會用抓輕輕抓下你反抗      刺激 ...

- Y. E$ ]+ I. t3 M) H/ m. m大頭仔你摸佢會好嗲架
wahtung 發表於 9-10-2013 22:27
: C8 k3 x5 w) G* h又扮嗲
/ m! q+ F/ d( ]0 }& U& c
  呢個時候最好掃下佢個肚, 哈哈, 中門大開, 不過, 我隻貓一般佢會用抓輕輕抓下你反抗      刺激
smallcat 發表於 19-9-2013 11:59/ v, H. d) B3 H
係呀, 你打死隻曱甴個肚會標d白色肚槳, 條片尾影住個黃衫男, 就係香左那個, 係條街上嘔白泡白槳  z! h% D6 ]' S  }
- P" }, f, C4 q. P/ O. Z+ n* j
唉, 真係 ...

# y: t( v9 A% a. h
wahtung 發表於 19-9-2013 11:53
( }" x5 a, x+ r% I0 L吓,曱甴肚內啲白漿
5 h6 A- }8 D% Y5 p" c5 b1 i
係呀, 你打死隻曱甴個肚會標d白色肚槳, 條片尾影住個黃衫男, 就係香左那個, 係條街上嘔白泡白槳4 I! x$ p% k; ~2 q# Q, g, v

: [0 b4 a4 q0 T3 G唉, 真係乜人都有; D- c/ n& d4 G# d  p9 y7 p7 b9 \6 ~
+ p% k- ]0 G% }+ V1 }
睇完食曱甴呢條片, 我覺得 壽司國 BV 好正常添
smallcat 發表於 19-9-2013 11:402 K( ^- \5 P5 N8 S7 H8 m
黃衫那個就係食死那個, 其實唔應該笑, 但有時真係唔底可憐
9 i9 T3 T5 c! r, ^* d
* P3 U* H/ `0 e/ i" e+ n/ E& R5 ]後尾條片佢在條街嘔白泡

0 y6 [* A# J# M/ g  o7 H9 ^% J7 Q吓,曱甴肚內啲白漿
wahtung 發表於 19-9-2013 11:38# X. K1 v3 i/ \: p
講開美國曱甴真係好大隻呀,睇到毛管都豎起
$ m  G- m( J% p
黃衫那個就係食死那個, 其實唔應該笑, 但有時真係唔底可憐; _; P+ X4 v) t
) L. _+ U  S9 }& ]6 W
後尾條片佢在條街嘔白泡+ f0 z5 _! K% Z6 w# E9 p6 L

. H8 n6 P# o& N7 H" I) r5 q大佬呀, 曱甴個肚入面d白槳來架, 食一隻都嘔啦, 唔係話幾十隻
smallcat 發表於 19-9-2013 11:36
$ M/ e# M$ E; Y% r$ [6 Z8 H, L# i華兄係呢個方法其實有效, 100萬人都無幾多個夠贍食
* A# d( S6 j  V1 b
: m$ B; `% S% J0 [班友有病, 食死自己    獎品係條蛇   ...

5 ]5 L1 `# s! P$ X講開美國曱甴真係好大隻呀,睇到毛管都豎起
wahtung 發表於 19-9-2013 01:19
2 h4 _9 c* N2 t+ |! o" d咁即是食曱甴等於死形
0 J; N1 i/ n: ]
  華兄係呢個方法其實有效, 100萬人都無幾多個夠贍食 ; p% N7 v0 p8 o0 m1 W' `: K5 ^9 ?  Z
1 W1 x3 E* r( `) o
班友有病, 食死自己    獎品係條蛇     1 _' k( S5 l  B/ H
% k7 j" I% b( r# C7 a- f) F
呢班傻子比人利用左都唔知  
smallcat 發表於 18-9-2013 23:31
* d# V! r+ _  B一名美國男子吞下數十隻活蟲後,倒斃身亡。美國佛羅里達州一間爬蟲店舉行名為「食生曱甴」比賽,勝出會得一 ...

; Y& m. D$ I1 {( C! f% j咁即是食曱甴等於死形
smallcat 發表於 18-9-2013 23:31
9 }! {9 z( N2 N- k一名美國男子吞下數十隻活蟲後,倒斃身亡。美國佛羅里達州一間爬蟲店舉行名為「食生曱甴」比賽,勝出會得一 ...
5 A8 d- q( Y# E; I% g: W) J
咁即是食曱甴等於死形
smallcat 發表於 18-9-2013 23:148 V: c/ M: W; n
但又未必, 美國有食生曱甴比賽
- D) f2 g0 \* I6 z/ p4 f
% a* e5 h& ]! C0 \  n1 A) [結果個條友仔食左好似六十幾隻跟住死鬼左, 因為醫生話好 ...

; ~& P) v1 _4 m好似我係有線都睇過,好核突