破產聯盟

標題: 貓貓教主 [打印本頁]

作者: wahtung    時間: 29-4-2012 17:33
標題: 貓貓教主
[attach]2727[/attach]
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:00
咁慘....貓貓都要行乞.......
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:02
清風 发表于 29-4-2012 18:00
; d) l5 M7 |8 d2 d/ u咁慘....貓貓都要行乞.......
5 _- t3 H4 T4 X# r5 n3 C2 }
可能歐債危機搞到貓都難揾食呀
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:05
wahtung 发表于 29-4-2012 18:02
* }- S6 s: z% O/ ]- c可能歐債危機搞到貓都難揾食呀

1 m7 X. Q) ?/ L! O呢隻係外國鬼佬貓嚟架............
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:08
清風 发表于 29-4-2012 18:05
& m9 T7 S. N8 k5 j) u9 l3 D呢隻係外國鬼佬貓嚟架............

8 j( M8 l+ o1 G5 |$ i聽聞係倫敦
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:15
wahtung 发表于 29-4-2012 18:08 ( L& o6 r7 I6 `. l8 E5 x9 T
聽聞係倫敦

) c. _: s/ d  Y/ G( C( T# H8 Z華東哥,你睇唔睇到,你回覆人d字上面,令外有d白色字,其他人唔知睇唔睇到架????點解會有????
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:17
清風 发表于 29-4-2012 18:15 " d* m( _6 }$ Q3 K. c/ R
華東哥,你睇唔睇到,你回覆人d字上面,令外有d白色字,其他人唔知睇唔睇到架????點解會有???? ...

5 @, L, J; ^0 M3 l# }9 i# i睇到,真係唔知係乜嘢嚟,有啲符號及字母,好似亂碼咁
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:20
wahtung 发表于 29-4-2012 18:17
8 r* q1 Y( O$ Q: |( H& \1 A) M睇到,真係唔知係乜嘢嚟,有啲符號及字母,好似亂碼咁

( v% C/ |5 }2 O2 u+ h4 ^3 d) J9 O好彩你都見到唧,我以為我見到d唔應該見到嘅野
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:30
清風 发表于 29-4-2012 18:20 3 ?% L* C5 E$ m( v( b
好彩你都見到唧,我以為我見到d唔應該見到嘅野
2 v" ]  T% C  q* e- |' t
啋啋啋其實之前有無發現過架,定係長期有呢
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:31
wahtung 发表于 29-4-2012 18:30
" E* K1 a: i6 }2 e; \啋啋啋其實之前有無發現過架,定係長期有呢
# X2 z6 I: ]7 n0 _' D
好多時都有架.......
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:34
清風 发表于 29-4-2012 18:31
4 n0 O) Y4 J2 T4 y好多時都有架.......

0 _6 E; M: C% X, M( W$ i8 Z& G3 S7 X' A5 f呢,啱啱睇呢個post就無喎
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:36
係之前果d都冇哂
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:37
清風 发表于 29-4-2012 18:36
0 |2 m# E* F9 i7 S' W4 l; [* r- ~係之前果d都冇哂

# K" H* A8 F  c4 ?; O# k8 \5 N2 |3 Q% P5 {係囉,搞乜呀,咦,今日無出去食雪糕呀
作者: 清風    時間: 29-4-2012 18:44
wahtung 发表于 29-4-2012 18:37
( _6 s& T% H4 S: F% W- E; p6 m5 G. }係囉,搞乜呀,咦,今日無出去食雪糕呀
( e, F5 M) P4 B( ^& R
呢個又有番喎.............今日响屋企有野整,冇時間去食,下次等埋你先一齊啦........
作者: wahtung    時間: 29-4-2012 18:55
清風 发表于 29-4-2012 18:44 ' A9 R- \! U9 N
呢個又有番喎.............今日响屋企有野整,冇時間去食,下次等埋你先一齊啦........ ...

# n! ~- f8 g3 R- `3 ^' [8 {" @係喎,又有番喎

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3