破產聯盟

查看: 7280|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

成日有人打黎

我上星期已經申請了破產,,但成日有人打黎,問我係唔係xxx,我話係,,佢就問我身份証前4個字係咪xxxx,然後叫我講出後4個係セ,,我就問佢咩公司啦,,佢話雅倫客户服務中心,,有個好重要訊息比我喎,,我無答佢,,e幾日都有打來,,,我想問佢地已經知我身份証啦,,仲問黎做乜能呀???我想知佢地想點?

回復 #1 jackli1219 的帖子

雅倫客户服務中心?吾係銀行黎喎,顧問公司?
如果係顧問公司,你同佢講已入紙破產,乜都吾使幫手.
我想是收數吧!但問題係佢想知我後尾4個身分証号馬?都唔知想點能樣
雅倫客户服務中心  呢間野咪係幫電訊盈科收數果囉  成日寄信比我架

X佢地啦  講乜春號碼呀 乜事呀你地  乜X野重要消息呀  唔好同佢講咁多

駛鬼同佢地講 一開口就X佢地  乜都唔好同佢地講  

你想知佢地做緊乜  咁等我話你知  就好似掛號信形式咁 你唔可以話收唔到
原帖由 一怒殺龍手 於 2009-3-25 21:47 發表
雅倫客户服務中心  呢間野咪係幫電訊盈科收數果囉  成日寄信比我架

X佢地啦  講乜春號碼呀 乜事呀你地  乜X野重要消息呀  唔好同佢講咁多

駛鬼同佢地講 一開口就X佢地  乜都唔好同佢地講  

你想知佢地做緊乜  咁 ...

但佢地目的係咩?
係收入數既一般技巧  佢地確認到你身份之後 就會轉駁比另一組人聽 叫你還錢 恐嚇下你咁囉
原帖由 一怒殺龍手 於 2009-3-25 22:38 發表
係收入數既一般技巧  佢地確認到你身份之後 就會轉駁比另一組人聽 叫你還錢 恐嚇下你咁囉

我都話龍哥對呢D收數佬有非一般見識啦!
原帖由 admin 於 2009-3-25 22:40 發表

我都話龍哥對呢D收數佬有非一般見識啦!

龍哥勁,龍哥無得頂.

龍哥今日有網友要你幫手喎,你知吾知.
原帖由 roy 於 2009-3-25 22:47 發表

龍哥勁,龍哥無得頂.

龍哥今日有網友要你幫手喎,你知吾知.

我都要人幫手釋信  =  ="
thankyou
雅倫個條女又係成日打電話比我問身分證号馬.......
咁我就問佢老豆老母咩名?.........草泥馬個B............講D無謂野就收9佢線.......
條女好有毅力,日日打來求X...........X完第日又來
如果佢做保險金融地產,一定前途無量.
原帖由 柑拮 於 2009-3-26 00:16 發表
咁我就問佢老豆老母咩名?.........草泥馬個B............講D無謂野就收9佢線.......
條女好有毅力,日日打來求X...........X完第日又來
如果佢做保險金融地產,一定 ...

佢地係咁果喎 佢地好流架咋

咪最叻不停打黎寄信黎囉 我同佢地講過 叫佢地上黎啦 我都唔驚

上到依家都未黎過
原帖由 柑拮 於 2009-3-26 00:16 發表
如果佢做保險金融地產,一定 ...

係未姓陳架,係就幾正!

(如果你過 30 ,你就知我講乜!)

回復 #13 admin 的帖子

我知,係傳聞中飯局中同有錢佬係檯下...... ,而有錢佬就係上面食飯,下面就...
原帖由 admin 於 2009-3-26 01:47 發表

係未姓陳架,係就幾正!

(如果你過 30 ,你就知我講乜!)

條女送比你你仲驚呀,分分鐘佢可能係在庇護工場請番來做架,你以為真陳X倫咩。

評分

參與人數 1城市人氣 -2 收起 理由
admin -2 你侮辱我個兒時偶像!

查看全部評分

咁都扣分..........:)
扣分唔使報比主任廳,如加左分就要報嘛。