破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

名牌包包要上繳嗎

死啦...外判要我交文件解釋d錢用咗去邊同埋破產原因..我原因係大洗買名牌包包去旅行...如果我咁講...佢地會吾會要我交返d包包出嚟??我乜都賣哂啦...一陣佢又問我賣左d錢去咗邊...一陣又話我私藏d袋...點算呀
通常唔會...你個D 係唔係 HERXXX????
flypig...我係幾個chaxxl...每個40000...仲有隻鑽介45000...仲有幾個xv同prada...全部前年之前買架啦...我d袋冇錢時已經賣哂...都吾知同吾同佢講...講又怕佢再問我賣俾咩人d錢去咗邊...吾講又怕佢叫我俾返d袋佢...救命呀...我應該點算..
40k 一個包,宜家米x站都可以再回收。
鑽介理論上實叫你嘔番出黎。點知你已賣。
咁賣左d錢你都要講番洗左去邊?
我地呢d細數,通常只追查12個月內。
你解釋番12個月內的數,一般ok.
佢唔問,就側側膊
唉....我大洗係幾年前開始積落...對上12個月已經係冇得再洗...當洗大咗card come card...其實好昜滾大
同埋我40k買入賣返出去只係得15k架乍...賣咗d錢就去下旅行or生活費咁...我都知我之前係好過份洗腳吾抹腳...我都明白外判既難處...我會同佢地合作...但係佢哋問啲野都真係比較kick手...

我理解人地傾向放你一馬,如果唔係太離罩。
因為令已頒,搞去法庭,外判主任都無著數。
工作量多了,收入不變。宜家策略係解釋1年之內。一年前就問到再拆。到時咪照直講。外判玩人寸人常有,上庭稀有。甚至有版友第一次被寸盡,叫佢print番statement.版友一計,要俾k 幾,無水。照實問外判係唔係一定要?好貴。外判結果算數。