破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 25boy
打印 上一主題 下一主題

電話數,破有用嗎?

依家去七仔做兼職,一日做六個鐘
電話數同巨地傾,傾到最好,傾5惦同巨地講報警
睇你情況,見過鬼都唔怕黑.....仲要借埋大耳窿,一陣累埋屋企人....就算做飛人,你屋企人都會有排煩...點解你只諗住無人會燒野俾你,但又無諗過會搞到屋企人有手尾跟????就算俾你搞惦呢次,相信你唔戒賭都會再行返呢條路.....
電話數呢家野就算你老破左都仲會追你, 唔好話電話數, 拿正牌的日本XX通, 你老破左一樣電話追你數.
不過老破左就有法律保護你咁解, 正財怕無左個牌做生意唔敢亂來, 但黑財就堅係只有同佢講數睇下點搞.
25boy 發表於 24-6-2016 11:37
而家想搵份兼職,但係諗起淨還息,真係冇動力,都唔知點斷尾,唯有等兩份財仔清左先,但係好難有舊大錢,係 ...

C HING, 你已經破過一次都未識驚??    當第一次破時, 你唔係唸著要從新做人咩??   貴利都敢攪, 你真係好等錢用喎~~  (你太難賭)

我覺得, 你搵親人或朋友幫你攪掂條電話數先, 之後..再去破!!  
25boy 發表於 24-6-2016 11:43
小賭,但冇過大海

仲賭, 你真係仲未識死喎~~

二次破產唔緊要,但黑財數一定要清晒
清到黑財數起碼冇人身安全,二次破產有幾閑!

但如果黑財清唔到,你除左走佬之外都幾難搞

六合彩我同你一樣,除左頭二,其它咩三四獎,馬仔半熱六寶獎(靈活玩),都中過幾次

但我有樣同你唔同,我永遠唔會同果d偏財打交道
我之前頂盡都係ua,日本仔,而且借都係借雞仔數周轉,唔會借佢地搏命

人身安全好緊要,什至重要過有冇犯法,你衰在呢點

世界就系五会有后悔药.
問親友借左30000,同自己份糧,找左電話數,重有五千,財仔過左日本人,但有三間聽日過,而家都冇計,本來都唔想咁,但係電話數月頭月尾三條起釘,兩班人,唯有找左先,重話提升左我個信用額,白痴!雖然而家都好煩,但係起碼唔會白蝕息,而家重差7000,聽日打去財仔話拖幾日