破產聯盟

查看: 26526|回復: 239
打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

0 _$ a- M1 l' m0 C+ Z
0 a1 v# r; I' |! h, I# X
# f4 q2 K- |5 c
都係攬條彩虹蕉玩吓好過5 j, q/ r" v8 ^7 G5 n$ P# [

: `6 Z( |  @& J3 |3 B& T2 r+ Y$ o+ `

; N7 ^% [1 X) r) B7 [1 U- s1 e1 f) @- Y. R( o
玩完彩虹蕉好攰,瞓吓先1 _7 ^9 N) f* Q( Z
+ k; R# y* _( Y& w; K1 y" A& l

4 y+ ^6 t; o! B) s
$ \4 s3 ^( f. q4 ]! j3 R, M9 ^8 s6 O8 m3 i) f% Y/ l& v

' e6 [$ Q! L0 h1 o4 j
1 ~8 _7 H* G0 b" c9 ?' K7 N+ i& V6 Q+ f: Q& ~1 f6 M( J+ h* L8 o

7 F- }- `- W8 M4 ?9 ^( ?
$ G9 ~5 _. ~: P- a$ q

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
/ u: a3 d; t2 u. |8 q) R
舒服到無人有

* p" x( D6 H! }, ?8 G: | 似 bruce lee   仲有老蕭講野做背景
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59. y* _) @' ^! [1 ?0 \# E
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...

! y0 I1 N! B- `' s/ X/ N3 W
smallcat 發表於 24-10-2013 23:205 d3 X2 V/ \1 v/ u8 D: f& H' k9 w
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
& I! x5 [8 e) o( f! C
# ?, M3 ]0 Y. D( O2 M3 G! c9 i所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

+ b0 H# M, W$ e
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59
% E" m; l1 H- s+ N' ]0 T: d, g7 oD 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...

& R( l; ], e, u! L
清風 發表於 25-10-2013 11:57* r+ c7 h9 Y  r
大眼仔幾大絕育

! ]; p8 I$ A7 |9 H) U好以八九個月左右啦
清風 發表於 25-10-2013 11:56
2 q3 P/ g4 j' N6 T" K- D) Q! }佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下 ...
( q& s; B+ U" @
佢咁聰明呀
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49/ b3 Y' L" g' v+ w
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架

; x1 r8 ]* ]8 a4 U2 R: r. q大眼仔幾大絕育
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49! M* G6 M  v; m0 [

* c( V  a: T' q: r佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下
清風 發表於 25-10-2013 06:59& v6 f2 I. L: t, K8 ?4 q/ c
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
! ?6 S( s& E6 I+ e5 V
wahtung 發表於 25-10-2013 01:00
" I1 H. `. i/ ?2 h: M; w總之佢哋啲領悟能力好高
  g+ ^. c( c  ?; v
  D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48
7 j  w+ a* ^. y1 Z4 I1 ^曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...
6 s$ u: P6 S0 O$ `# F3 g1 J: r% `4 t; F
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
smallcat 發表於 24-10-2013 23:20" E" W- F6 q; u. @# |+ C
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
. |% F. D1 z& {. L; W# i  K
, F; ~3 A( x% X" S所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...
/ H( W, H# A. K
總之佢哋啲領悟能力好高
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48
. w( T( N6 Q+ o) h曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...

% k6 m. u& @/ q/ c/ Y 佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
1 ?! w* c( Z1 @* G* U3 W5 s& F' [+ A$ ]( p" v, f" k
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招
smallcat 發表於 24-10-2013 22:30
" q+ C% B5 L! G0 u- W. w咁真係兩敗俱傷下

3 g5 Q# g* @7 U7 ?; T+ x* }曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔
清風 發表於 24-10-2013 11:48
) T( w2 S/ c! @, m1 o我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...

7 O1 N. U5 \5 R 用手扣頸似乎係D貓好鐘意用既招式  不過, 口有對方執毛我以前D貓就無咁狼
wahtung 發表於 24-10-2013 11:070 l: L8 h! H# C: t1 K3 m4 E$ _
大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅

2 w4 v) L8 r: P3 P( e1 m4 t咁真係兩敗俱傷下  
清風 發表於 24-10-2013 15:41
' j0 P/ j1 i7 L, c! ^, l4 [% h# s佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法

0 U. e9 D" c9 K$ r& o0 n咁仔加入埋囉
wahtung 發表於 24-10-2013 14:334 g4 j3 I0 M( k1 `, {9 w7 C
嘩,招招都好狠辣喎

$ c, Y8 P% V- f; I# D# Y+ Q佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法