破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

養珊瑚

. l; x" N( ?! w- @/ E& n( g
: w+ ?8 a9 R+ h( O

' w$ M0 S5 g8 w: h
$ N2 h, X5 J1 z, i
2 F/ }, k+ D0 K
6 q/ c  O" z& L- m) l' J2 l( j  r6 e: A, {9 j8 u# e( x
珊瑚品種都唔少,有興趣就入來分亨吓,交流心吓
* R8 O5 f7 j  z ( q0 m/ n$ q) d) Z" Y
歡迎欣賞比吓意見5 R7 ^4 o3 Y- K  {# i" ]! x. J7 Z
o蝦!魚缸呢?3 ?% `9 W+ \. K+ M5 n; y
好靚呀!
bb_q_888 发表于 17-12-2011 20:43
# m5 S8 H/ g5 F2 S我以為加養魚係為左生態平均,令珊瑚更靚,乜原來無關.

5 H& k4 M2 D* Q! f! n# [平平衡好重要架,只是如果有珊瑚就有啲魚唔可以養
我以為加養魚係為左生態平均,令珊瑚更靚,乜原來無關.
bb_q_888 发表于 16-12-2011 19:08
/ a# s1 q, n4 L養珊瑚要咩設備?是否同時要養魚或蝦?

! x- l3 ~% M1 Q4 q8 p4 _基本一樣.分別不大.當然只係魚可以少啲
養珊瑚要咩設備?是否同時要養魚或蝦?
lok196305 发表于 15-12-2011 14:55 2 a( j- N' J0 [; u
你真係好叻~養到咁靚~睇下都賞心樂事~正呀
$ t$ W# L/ T3 S# }/ q6 s/ c: h
多謝,其實張相影得好
dopod123 发表于 15-12-2011 14:35
- t' J! H" P, Q/ F! M- @7 Y全部都係真,生架唔係死
7 o' I+ o: x/ J* K) x# [2 U
你真係好叻~養到咁靚~睇下都賞心樂事~正呀
lok196305 发表于 15-12-2011 14:23
; k  E" X( a& v6 ~! |' o% L9 _: U係咪真~咁似海底世界....好靚呀!!

# I4 x8 B% ~/ ]  e( [1 H: S* E全部都係真,生架唔係死
係咪真~咁似海底世界....好靚呀!!