破產聯盟

查看: 5624|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

教大家每個月136HKD用無限上網

我果日係鴨記行行下見到D儲值卡~68元兩星期上網之後問下就發現到: b) n8 l: S5 K! N6 j+ G8 H, N
係無限上網的+ N, y: @: L3 \/ `8 G
於是我就購買一張玩下啦~
- |' v8 k- t% Q# H( V) Z發覺都吾錯架!!!
. p0 Y, c4 u4 i5 C. s% d用既台係CSL 我計一計一個都係136元又可以玩到CSL無限上網. {: x% o: Z) T$ ^3 z- [9 n+ J
我已經購買左半年上網即係12張卡
  {7 h; r( u9 `) K+ g- ]/ o3 nPS 上網係7.2M 3G4 l5 O% L2 _, I( Z. F
有興趣可以問下我^^
吓,平咩!
2 u4 f! I4 I' T5 z1 V4 v
) y. Z/ Y# ]& d, c1 Y係咪手機上網?
7 c2 O& `' f5 W! T2 z有d台,好似兔仔台都係68.月費無限喎!
$ ^6 m  S' b8 j你兩星期喎.
到底係7.2M定係無限?
7.2M速度+無限
手機用??成日轉號碼??
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算+ p+ S# ~4 o' m/ U; P9 g( U; a+ S
我會見意用來上網比較抵玩好多
/ }( }4 ?& ?1 X* [( b+ @7 a! e首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G)或者用流動WIFI插卡果D 7 E+ }- B  s+ z( y$ r/ K: L4 N
最煩就係兩星期換一次卡而己,用完即棄

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
admin 發表於 15-12-2014 11:23
2 s; m( g4 D# |' a9 m( e- Y唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)

' B6 k/ G4 a$ U係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
197825 發表於 15-12-2014 01:49
3 V5 v; w, D( {5 w, c. L$ ?5 r手機可以用,但只有186HKD面值吾化算9 d' @  w% _; C, z
我會見意用來上網比較抵玩好多/ k" o: c9 g1 U9 j
首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G) ...

4 i" c, h+ N$ }2 h% ~( [" f; w雙咭有冇4G 機?
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22
& x) ?0 B; I2 u7 h5 V係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板

& J- n- C: n# m9 X2 W1 }1 e可以,我用緊。不過係之前的 plan,而家新 plan 唔知有無
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22/ D( E" K' y: |, `* H2 }5 S3 t5 J
係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板

2 s; ]% y) ]. m可以用平版~
admin 發表於 15-12-2014 11:23* q9 S* ]- i! Y6 ]
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
9 o1 i. H0 s$ r2 o
可以  用88  3G 咪仲好
如果平板都可以用到  r1 g8 D. i* v+ W: K7 g) u9 X
咁又幾好喎
咁平? 依加仲有冇?