破產聯盟

查看: 6208|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47 # A$ k" X; L  {" E7 o+ e; y6 f
乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
% q# X' x/ B( [- \
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
& M0 h7 j' ?1 V* |9 a" G! X
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
: D# ~) @0 O# G+ L好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

# ]1 T" h5 c/ m, x  u6 J9 C羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49 % h! `  W$ Z5 ?7 S3 H
點玩架介紹下啦
. T4 s  J) ]4 v
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....3 W+ f+ L- Z1 `0 R" h
清風 发表于 17-7-2013 22:55 * @7 p; a& [: \% U. P) M" D' M! t
係用手機定電腦玩,.......

; \  A: Q3 c; ]* E- W呢呢隻無得係手機玩....$ }# @6 m4 x& \+ U* z
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
9 t5 z  L+ ~7 P0 K好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
0 t. v4 U$ w  S# k4 @
羅拉我都知好好玩( T+ w3 x% x; s5 Y4 ?8 v% v
( `2 l. Y9 }) S
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55 2 g9 _5 [3 S: H1 Z/ }" I! [
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀

4 o/ R) s3 C& C- O* A% u& s係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
% O; `' l9 V) K2 F  w6 s羅拉我都知好好玩
# Q- o) R9 q$ h, ~, L. R* j" l, a- A3 Y, T# Z5 }
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

5 q* E# W; Z) B) X2 \PS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
, T! T) i8 X+ q8 c+ x  ?- k9 u羅拉我都知好好玩9 Z( d4 _- V) G  ?0 C

' A* [2 U! Y9 b9 j  e  A但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

2 l* Y; d, ^  G4 b. }' s駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
/ e6 w& H# @* ^5 |) R
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 ) y9 F- E. U( q4 F" `- z
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
- [/ |' x7 u* O
講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13
' k9 X& z: z0 ?0 h/ L  G" A0 u講真而家價錢好合理啦
% p# J5 u  M' ]1 C% k! B2 l3 z& ~, C
咁玩喇...真係好好玩..$ S7 [2 h6 b" _' P+ t9 ~, H9 J) a. {
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 ( N) o% f- d  c2 k. t# w) x  d, k. j
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
8 a: _, H  T! g# q/ j! C
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15 0 O/ }8 d) d( J$ `' _  h
咁玩喇...真係好好玩..

: L8 ^3 n; a8 I2 b. p/ H% }我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09
4 j$ h% z, R. R0 P+ XPS3有呀...不過真係幾貴.....

w2 h  b1 H4 ~! c0 p對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 ' ^  M1 V: J5 T( P6 y7 o6 e/ O

$ p. X/ m0 S) u7 ^0 n3 ^" \4 {; T7 R哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
1 X* T: u- w# }8 r" F; Y: Y
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19 1 B" a2 q0 s0 ^, y9 y
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~

t" C8 x. T% h' [6 s3 M呢個我好明白...佢大把貨...
; d) P8 R, T# W; T& B' q- D5 |. C
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 # w5 z1 m0 U9 i: x$ @' q
$ Y/ X, V5 r9 v% i
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...1 O% r/ `+ N/ \