破產聯盟

查看: 5890|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47
' ]3 B. c0 {8 o$ C9 p乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
( I$ e4 d/ l7 j- D
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間: ]* T8 C; L  _
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
1 @$ ^: q% V9 K  \; I+ g好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

: j# M" p- V+ Y: Z0 B羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49
0 {! v  |' h( z) S; u8 Y7 G點玩架介紹下啦

2 T" Y$ H4 i; B' X; a3 z點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩...." }, I' {& t( ~% T
清風 发表于 17-7-2013 22:55 9 i9 f- @! Y8 w" }$ C: K9 t
係用手機定電腦玩,.......
1 k' f4 @, f8 p" G2 c% p5 K$ Z, I: N
呢呢隻無得係手機玩....# U3 j$ u- b) M' [5 N1 B/ T6 N
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54 - M! `+ a; ^. p8 m
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
) G  z* |. b6 P. k* X+ J
羅拉我都知好好玩
  X9 A" e' L5 V6 y6 J2 `
  _- e, a+ J! V& B, v但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55
/ U, H: [# G% t6 s- Q5 \) c1 c5 G羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
, Q& _# X# @8 G/ m
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
: _( W' q3 s4 h* g% g: j3 a羅拉我都知好好玩
4 F6 s* D! }# n. G
# u$ W/ S2 N& I9 A6 e" l但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

7 e( f+ n+ \7 ~% i3 e: qPS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
* H/ M4 N- m- g0 A羅拉我都知好好玩/ ^, a: U( S' X- ]. b

8 D9 Z8 ~2 v  n3 L# ^# L但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

" k8 j, ], n$ _/ @駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈! Z! j& y  T3 i9 S8 m
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
" r3 {9 `% _7 J, t駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

3 T1 h1 x4 p- F, i# P) l講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 + T( t; V0 P( }
講真而家價錢好合理啦
0 _2 C9 A0 @% k
咁玩喇...真係好好玩..
5 L6 E+ X8 @6 U7 N6 r
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
/ x$ E8 F* d. @; `' @7 ?, c4 |: T駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
9 j1 p9 s# c9 g' r1 _* U8 G
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15 % V4 x) o0 F. W
咁玩喇...真係好好玩..
. ^6 W& s2 h( }- B4 w+ m/ I6 I
我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09   T& E: S0 ~. W% w0 G
PS3有呀...不過真係幾貴.....
/ q& N0 X: L3 ^; |4 e5 K
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 4 a3 [) L6 N2 C
6 u( i; l& x3 z8 k8 q; J
哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...3 K5 @: b- e; c8 ]
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19 1 X0 S# Y& b* C  j
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
2 D4 L0 R. |. W0 _
呢個我好明白...佢大把貨...
1 k" c% Q  ~; o" a/ M
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 7 H7 Q" K5 K  Y2 H
, H2 `6 F$ l) U3 U; H/ J
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...
2 v/ k  o; c7 U# X3 t. j