破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

破產外判

6月11號有破產令,今日啱啱收到封信話跟宏傑亞洲,請問有人跟過?我睇呢度話會有26頁要填,但我今日啱啱收到封信,冇嘢要填,請問有人知係點?
推薦
一個傻人 發表於 17-6-2024 20:43
你入學係自己搞定係經律師搞?
經律師佢會寄埋份26頁俾你
如果自己搞嘅想破署網嗰度download份表落嚟填 ...

我係律師搞的,但我今日收到封信只係收到只係話係邊個外判冇26頁
回復 支持 0 反對 1

你入學係自己搞定係經律師搞?
經律師佢會寄埋份26頁俾你
如果自己搞嘅想破署網嗰度download份表落嚟填
lamm 發表於 17-6-2024 20:47
我係律師搞的,但我今日收到封信只係收到只係話係邊個外判冇26頁

咁律師樓有冇寄返頒令嗰份文件俾你?
正常26頁會連同嗰份文件一齊寄俾你嘅
真係咁快要上去交,而你又未收到封信嘅自己上網download落嚟填啦
一個傻人 發表於 17-6-2024 20:51
咁律師樓有冇寄返頒令嗰份文件俾你?
正常26頁會連同嗰份文件一齊寄俾你嘅
真係咁快要上去交,而你又未收 ...

11號係有頒咗令,但律師重未比我,請問去邊度下載26頁?
lamm 發表於 18-6-2024 01:30
11號係有頒咗令,但律師重未比我,請問去邊度下載26頁?

破署網
https://www.oro.gov.hk/pdf/cht/p ... ion_of_bankrupt.pdf

https://www.oro.gov.hk/pdf/cht/p ... assessment_form.pdf

第一條link就係26頁,第二條link就係每個月收支表