破產聯盟

查看: 5538|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

教大家每個月136HKD用無限上網

我果日係鴨記行行下見到D儲值卡~68元兩星期上網之後問下就發現到
$ y- y) i! N, t% h9 v係無限上網的
; c7 q7 I! ^2 h, F5 w2 [( @於是我就購買一張玩下啦~% d7 t9 G" q* W! R$ v2 p
發覺都吾錯架!!!
! k9 [" b& A) ~& X; r4 E+ X9 F% B用既台係CSL 我計一計一個都係136元又可以玩到CSL無限上網) u/ i6 [+ K* Q. b7 R
我已經購買左半年上網即係12張卡
* p  {( ~9 J/ B8 h9 CPS 上網係7.2M 3G
2 }: @( P) I9 |  `8 Q有興趣可以問下我^^
吓,平咩!4 r! s1 G6 T% d6 V4 S
4 n0 Y! p. \/ I+ X+ H/ v' }
係咪手機上網?
% T( Q0 K& L2 `有d台,好似兔仔台都係68.月費無限喎!
1 B! C/ e! F$ V% s2 A你兩星期喎.
到底係7.2M定係無限?
7.2M速度+無限
手機用??成日轉號碼??
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算2 L, p6 S6 ~! Y! W, m, [+ M
我會見意用來上網比較抵玩好多5 ^* R4 O  w7 s7 F) P8 m& m7 p
首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G)或者用流動WIFI插卡果D
- I) a2 X: W3 }% |: {4 c最煩就係兩星期換一次卡而己,用完即棄

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
admin 發表於 15-12-2014 11:23) h! l" o& |- y* _6 @) i
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
4 j1 \# }4 I% H: p! a
係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
197825 發表於 15-12-2014 01:49; C# i7 O" B  B4 v( s
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算
, p3 e; s: K- z+ e8 u我會見意用來上網比較抵玩好多
7 R! l8 {: g# J8 p! v( x首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G) ...

) D% ~. |7 M3 j雙咭有冇4G 機?
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22& z+ \& \* u5 v+ `
係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
" E8 f0 j8 w. E' y/ L
可以,我用緊。不過係之前的 plan,而家新 plan 唔知有無
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22
- N( m' H* N! V# _- f係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板

; G. n' _# s/ g$ z5 o- ?2 `可以用平版~
admin 發表於 15-12-2014 11:23
! T* N. w( ^' U: X/ m# ^1 v唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
: s) B) m3 ]6 s) B- v% B
可以  用88  3G 咪仲好
如果平板都可以用到3 y3 n$ r5 P( B- x
咁又幾好喎
咁平? 依加仲有冇?