破產聯盟

查看: 5848|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47 ( G8 q6 \1 a- m+ }
乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
  I! C+ H! g, K4 V* g
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
1 w0 T* T( O* D9 a5 B
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54 9 \' w8 r+ l) N3 u5 w0 e
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
8 {! o( C0 E3 \1 p/ Y$ L2 ]  j( O
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49
* m+ d' @+ f* H' L+ V9 X& u" R8 W點玩架介紹下啦
: u5 e! h) ^' Y! P" B! ?
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....
* }$ V% C3 d6 v
清風 发表于 17-7-2013 22:55
1 D/ y' _$ q  ~0 k, c5 [, s係用手機定電腦玩,.......

\$ u6 W& h$ X& E! v1 I, _呢呢隻無得係手機玩....
" A0 ~! z' I7 v; V: S
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54 ; i/ s2 i5 V. q. {) r* R
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

) w' D  p5 f& h羅拉我都知好好玩; ^' I1 Z. b! A" {# V

; _: J1 g  Q3 P9 A0 Q但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55
8 z9 }( S  N: t; z3 Q羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
9 q  d9 O) \2 I' l# }9 ?
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
, Z! e# l& [& i2 T2 {羅拉我都知好好玩
. d+ O- W7 Y1 K/ C/ X2 d5 w5 L5 T' h5 P* x3 ?
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
& ], F$ `9 q( @& s
PS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
( _& J. T  L0 H6 ]羅拉我都知好好玩  Q( S# c" Z* Q: y6 d; P8 a
# V2 G8 r% z9 F! z/ E! e! U9 \
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
7 [7 H7 b5 V& E7 e7 L
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
. e% S/ _  w: X- t
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 3 c8 l! Z! @# b7 ~
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

2 U2 a8 s0 Q8 o! J& q+ z% x講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 8 v& \" s0 r: ~0 }) M1 V1 K4 A
講真而家價錢好合理啦
; j+ y1 j: C( L! H0 x
咁玩喇...真係好好玩..# r. R/ u( E: C! c1 x4 V# @
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 6 e( ]/ Y) z, j) @
8 ]* z2 M* a4 v: B; k$ ~
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15 7 b2 R8 _7 O+ Z) N
咁玩喇...真係好好玩..

8 L, O% o+ m) `* T* T# k% U; P我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09 % M) W+ D; t/ w( t; E
PS3有呀...不過真係幾貴.....
7 c/ b/ c" v& R0 Q! h# b
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 ) w2 E  ]) \8 k( l0 R/ t0 d/ K. V

' {; T+ w! g0 F4 W: U5 P哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
* t" P' L7 e) i, A
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19
6 D) L; C/ n% w) o4 p3 t對於123黎講~係唔貴~~小兒科~

0 k) K& {/ L6 `. k& X4 x  P2 r7 [' B呢個我好明白...佢大把貨...
. ^) G" w4 |* B! D" Q/ J# O+ r
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 * s- k* u# l8 Z" R
$ y- M8 {/ `- X0 b. C* y
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...
1 f4 @( j  c' a4 w9 {2 H