破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wexchau
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

wexchau 发表于 17-7-2013 23:21 4 ~1 S% W; X1 e" b  z
呢個我好明白...佢大把貨...
9 Y5 B  P6 g# ^8 A3 x6 t
你個生肉派對幾時攪~~~你幾時攪~~
wexchau 发表于 17-7-2013 23:24
6 ?% U3 ?' c0 i+ s2 [我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...

4 Z( [  c1 }+ a8 N% |部份啦
慘, 小龍女既古墓我就知, 呢種墓未見過
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:27
. p, z8 d6 c, g$ y你個生肉派對幾時攪~~~你幾時攪~~

, Y" c% K- \* m我都唔知喎,隨大家喇...開心咪得囉....
wexchau 发表于 17-7-2013 23:32 $ [. N3 N: I  V) `8 q$ i' u; [
我都唔知喎,隨大家喇...開心咪得囉....

0 G7 M) r- u; a" C9 K你話你攪既~~大家睇你頭~~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:27 " _: e; w8 e* _% s! X
部份啦
  S& C1 x3 R, j( U- |, S6 n
下...部份...唔好喇...我搵時間放哂上來喇....: p; Z- ~; H4 e; C0 _4 C$ W+ U3 R
smallcat 发表于 17-7-2013 23:31 . v( l2 o; P! }
慘, 小龍女既古墓我就知, 呢種墓未見過

5 X' V; _! Z/ W; d, G嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..
wexchau 发表于 17-7-2013 23:35
7 n) f3 P$ W+ ~0 j' p( e嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..

( g7 c& M2 C- D, U3 ? 我次次都回你架, 只係你少發帖, 最近搵唔少女啦? 哈哈
# J# w+ G' A5 p$ n! w
0 i% F3 k( ~* v/ M我就好似你頭像隻貓咁, 等左你好耐
wexchau 发表于 17-7-2013 23:35
' U; E8 @+ B2 O" [* \* n嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..

2 E, a/ Y% {+ F7 Z使唔使比錢玩架?
smallcat 发表于 17-7-2013 23:40
0 ~" F1 ?  L* W, @- ~: I6 Q我次次都回你架, 只係你少發帖, 最近搵唔少女啦? 哈哈+ ~/ k" w- B1 j. @

8 e8 K9 i, e: z- R4 s! b( i我就好似你頭像隻貓咁, 等左你好耐 :h ...

+ h2 b( _3 z$ H" E; F) T我好明顯係好似隻猫咁累喇2 t8 W  P$ m0 c  t  @' X, h& z
smallcat 发表于 17-7-2013 23:41
" Z4 f* ^/ r: R9 H1 s使唔使比錢玩架?

5 k- m2 G; F# I) J  z梗係要喇,電腦/PS3/X-BOX...喇.....可以上網下Download嘅,我朋友都係咁,不過我唔識,所以買正版,不過當戲睇,都幾精彩架
wexchau 发表于 17-7-2013 23:51 " ~6 B' l8 H" |* ?# F# o3 H
梗係要喇,電腦/PS3/X-BOX...喇.....可以上網下Download嘅,我朋友都係咁,不過我唔識,所以買正版,不過當戲 ...
5 g) A4 D7 i! L0 h& B
咁樣, 得閒放D圖比大家研究下
wexchau 发表于 17-7-2013 23:48
7 k7 l, |" c6 A8 s: {5 A% u我好明顯係好似隻猫咁累喇
5 A: E/ A+ {& y
玩遊戲有時幾累架
wexchau 发表于 17-7-2013 23:02
3 j( p' Z' {8 a$ G; I係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局 ...
: ]) m$ q- ^# Q* @  M" h
周老闆係機迷嚟