破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir
打印 上一主題 下一主題

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21
. f( _: n( w, N+ n* k( j我都換咗機啦
: c. u+ v' Y( X4 R% M) R
部機一直行得幾好, 無諗過換喎9 W- ?. O4 B0 P+ m  j# K0 b3 D! o
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14
5 b1 S  {6 J$ q" E部機一直行得幾好, 無諗過換喎
4 S) d, r' Y( Y0 ?1 C6 F而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
& o1 b0 T7 c) w7 B
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16 3 `( s7 ?" S# |+ Z9 M) M5 ^5 C& a
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
& E, P9 Q$ i* l
好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47 1 P; W% Q. K& H
好似佢咁,冇得救
# R: r3 ]8 \1 m/ \' z: [7 j) t
佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 " z1 a( o+ S& \, I
部機一直行得幾好, 無諗過換喎
+ R$ L4 Z4 a. [而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

9 V5 I9 w; a* ?( v哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 ; s$ Z) X; v" L7 ]
火 牛 是 否 燒 左
) y$ @. Z( y' A& i
師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
) [* Q) W6 m. u* n7 m
- A- _  j- r, w; O8 }火牛都爆埋% O2 p( w8 Y$ j

1 Y% d. z4 C8 p3 W顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11
5 i; P' ^( h+ R師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!" r+ E% p( T& O' ]+ m
4 k! E+ H; }, a, t% j
火牛都爆埋{:4_183: ...

( x- G( Y. ?& m5 Y日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53 5 M, X# e  Y" n# n* E- \$ {
日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...

0 o5 e, O9 Z' B0 E$ J無換機呀!# ^" x  K* N5 Q  s. X& h2 ]0 J
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............