破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

smallcat 發表於 13-8-2013 23:25
+ [7 u! P1 S; a" m呢個先係皇上

5 i2 T  {4 I# N2 W梗係啦,皇子出巡
smallcat 發表於 14-8-2013 09:19
5 Y$ {0 u$ }; ]5 F皇子咁睇住個場, 就先係微服出巡, 無擾民

; n8 d; d; g  }5 p7 e" _無錯
大眼仔做咗枕頭男
% f$ V* J$ S$ b* j- P8 k" P
5 W/ a8 U) e. \% M" F( a5 t
* I# a) ^3 c6 A

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
smallcat 發表於 18-8-2013 21:47
- J/ x7 E) ?/ B有訓唔訓, 罪大惡極
7 b2 c8 X% V5 s) z% W* }1 t
大眼仔霸住張床呀
smallcat 發表於 19-8-2013 21:52
% K1 D' [8 x: V4 _8 M6 s$ f- Q; p6 [/ C唔好講霸, 呢種可能係佔領張床,   和理非非
" L2 H# ?1 D1 z  H. ~4 t4 j
咁和唔和平
smallcat 發表於 20-8-2013 11:34
. ?4 M8 N8 w8 `4 Q  `大眼仔好和平呀, 哈哈,
3 O- @* {- ?% A. d% x1 D
不過係老啲啲啦,更年期
smallcat 發表於 20-8-2013 11:395 a( U1 p& i5 Y7 h6 P
我支持佢佔領張床     2 D/ {3 U  H% r2 W( J
如皇上在一定掃走大眼仔

' ~# {0 ]1 @/ U  D3 h1 x1 _皇子仔唔敢架,大眼仔係莊,皇子仔係閒嚟,階級分得好清楚架
smallcat 發表於 20-8-2013 12:20
0 P2 o' F3 `( @7 J; Q3 w唔係皇子, 係皇上, 微服出精那個

* ?# ]4 W) ~) t+ I今日佢生日喎
皇子仔靚仔嗎?
! H0 r! L6 ^9 i, I
. ^- q3 \/ I! P3 C% `3 t. x5 y3 ^, K$ W

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
smallcat 發表於 12-9-2013 00:03
6 X  n& N, W6 v* O3 B3 X哈哈, 皇子靚仔過皇上幾億倍

% o7 i! V2 m% f$ E, }: {9 d咁呢個係一定架啦
smallcat 發表於 12-9-2013 00:04
6 X2 T* p. d3 m! ]6 Z8 {# p/ y/ h8 @8 r1 n皇子個肚中間係 白色上下漏糾, 幾形wor

% @! h, Q8 |7 ~& o
smallcat 發表於 12-9-2013 01:28
( C" r& R6 @0 o3 f6 ]" X' l唔係架, 阿嬋鐘意皇上

4 ?& N0 g$ [3 d( Z; {啲阿嬋可以不理
smallcat 發表於 12-9-2013 13:05
: t6 ^# G4 u) r4 h9 ^25% x 7百萬 = 175萬  / J7 K% [' r1 Y; g& u% Z, B7 v

/ T) Y* N: r! P有一半係阿嬋  87.5萬

( U: d0 K, C) F! |$ i5 l濕碎啦,攞去燒咗去囉
smallcat 發表於 12-9-2013 14:12) p' r' [# E) b8 K4 p- Z% i$ e
皇上食左 鬍鬚堂龜仔膏   食左幾瓶發霉既 愈戰愈勇

2 q# [. ?4 c( L4 ?, x呢單嘢說也奇怪,啲人較早前又話食咗好有功效,妖,幾拾蚊食碗涼粉,有無搞冷錯呀
smallcat 發表於 12-9-2013 14:25
' l# ^7 |/ i4 }6 L5 _2 X其實係因為  涼生當正, 所以, 龜仔膏要變成黑心涼粉咯  哈哈
4 K+ t6 a& ^5 d5 @/ ~9 N
* p4 N3 \; @1 ]) C3 I- g$ A發霉, 好正常架  ...
9 D( X: v1 E( |& p3 \
龜苓膏冇龜# i) R" m. P6 @9 z) y
馬騮搣冇馬騮

" _" d7 f; [9 {8 H2 a
0 k' C: j! W$ i& O! y  o老婆餅冇老婆
3 ^/ y, d+ d4 a0 c  o  L

6 N% E0 r" h2 L6 o1 D9 z冬陰功冇陰功
/ k9 @. f4 \+ f% q6 ]  g

3 L5 Y) B1 p3 h' y. a% ?7 ]: j
smallcat 發表於 12-9-2013 14:52
0 e% A5 b% W: U, n) n呢d就係 企業矛良心, 用 van仔送, 都加d 冰 keep住溫度呀, 大佬, 咁曬法唔發霉先怪 . P! \% {# a3 m
4 n4 R2 O& y+ Q
今次呢舖成個品牌 ...
+ \9 F5 W  x4 m( }
又冷龜板咩,只係涼粉嚟詐
smallcat 發表於 12-9-2013 15:06. u" p" X+ x& Z# w$ K( E& f5 ^
他們在內地無拿藥品牌, 菠蘿報網講 健康工房龜仔板成份多過佢地50倍
$ q0 W( O% [& F+ O
8 o) N# Y# Z6 U, y+ R所以, 你食龜仔膏, 咪即係食涼 ...

- B) u9 M( S' }& d- c但前地文台台長話佢政策係癌細胞嚟喎,台長本身食開涼粉突然扭計唔食涼粉
smallcat 發表於 12-9-2013 23:025 Y% u1 l+ [  w
老細, 唔該比個2黑
% F9 V2 N+ i" G% m3 Q7 j+ v老細話, 乜叫二黑9 l) N5 S! \9 u& |, y0 M
二黑咪 黑芝麻黑涼粉咯

* g" N" [! R( `( p# i7 |涼粉未必係黑,重慶啲涼伴菜有一味係涼粉,是白色的
smallcat 發表於 12-9-2013 23:02
& j! ]! T4 t( x, c5 r% |2 _, P龜仔膏乜野都變晒涼粉, 就黎出制食芝麻糊溝涼粉
& e& w' H# A; `3 K! s" `" a
咁以後飲五花茶好了呀
smallcat 發表於 13-9-2013 11:271 j( B/ G" d0 x. I* c$ p' T& l; k
咁水哥在魚港, 當然變左黑心黑色

5 u& j) N. b, }/ r黑心皇上呢個星期日又微服出巡到灣仔