破產聯盟

查看: 4783|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

請各位幫忙

死解决吾到問題,你比D耐性,聯盟D救人英雄好快會出現,找律師先行了解.

牛熊証未別算是,事關實買賣買,如孖展重要借你就問吓律師...
重有..真係吾好吓吓話去死,自己做錯事...要面對問題,一世人禁長,
死得幾多次

回復 #11 cybele 的帖子

請你先冷靜控制自己情繙先勿陣腳大亂
才能聽到聯盟D大佬幫你深入分析的方案
E家係你有難,啋佢都惾啦(指追數D同事)他門是你的魔鬼,可用拖,字決.玩翻轉頭
買另一張电話卡用住先.搬或避風頭先必要時
先电黃律師免費咨詢意見,破產得/否她會幫到你
生命有價,請不要浪費,踏實地生活4年後又一條好漢,沒甚係大不了
條條大路通羅馬.比自己一絛生路行,祝你成功'衝出黑暗

你現在最好先咨詢律帥意見:因各人的CASE不同
律師曾對我說:

不要杞人憂天.我都想你瞓到覺,肯接到手的Case都能順利過渡,不用担心
與其空著急'不如揾夠money帶齊文件,得既O.k,唔得走人,唔會打你一身嘅.
ACTION 最實際,如果我是曾''經歴過,不會同你講以上的說話.救救自己先,冇惾啦  快 快-----