破產聯盟

標題: 請給我意見 [打印本頁]

作者: rickyhuimk    時間: 2-4-2009 22:58
標題: 請給我意見
大家好,我成為金融海嘯嘅犧牲品,現在欠下大量卡數,包括中X銀行4萬幾,HXBC9萬幾,富X2萬幾,安X1萬幾大約總數150000到,現在又無嘢做....請問應否申請破產?請比比意見THX
作者: rickyhuimk    時間: 2-4-2009 23:00
另外已經有收數公司成日煩我又話有+多30%手續費係唔係一定要比?
作者: 一怒殺龍手    時間: 2-4-2009 23:25
要唔要破產就唔知 亦都無話值唔值得 係發現支持唔到咪舉手囉

不過唔好賴沙士呀海嘯呀咁 自己既禍就由自己承擔

邊個會知道幾時又再有逆境 可以賴得幾多次

收數公司+30% 你叫佢地去死 你話比佢聽 你一豪子都唔會比 要+幾多%係你地既事

要追呢筆錢 你就去小額告我 法庭話要比幾多我就比  唔係的話我一豪子都唔會比

我又無爭你地錢 我自己會同銀行交代  你無責任去比乜野附加費 梗加唔會養你班收數狗 屎就有得你地食 收你條命
作者: reborn    時間: 2-4-2009 23:32
標題: 回復 #3 一怒殺龍手 的帖子
豪情一怒
作者: 河馬    時間: 3-4-2009 20:30
標題: 回復 #3 一怒殺龍手 的帖子
你d 回覆每一個都咁正,令我們
作者: 浪子18    時間: 5-4-2009 03:56
good!!!good!!!good!!!
作者: pigoscar    時間: 9-4-2009 18:06
原帖由 一怒殺龍手 於 2009-4-2 23:25 發表
要唔要破產就唔知 亦都無話值唔值得 係發現支持唔到咪舉手囉

不過唔好賴沙士呀海嘯呀咁 自己既禍就由自己承擔

邊個會知道幾時又再有逆境 可以賴得幾多次

收數公司+30% 你叫佢地去死 你話比佢聽 你一豪子都唔會 ...

好精彩 !!!

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3