破產聯盟

標題: 多謝溫sir [打印本頁]

作者: yukiyau    時間: 30-3-2009 09:25
標題: 多謝溫sir
我個心真系好亂,都唔知點算好,今朝打去一d律師事務所問,佢地只系叫我快d做
我昨晚一夜都睡不了。我的問題我感到很沒路走了。
作者: 温sir    時間: 30-3-2009 09:35
標題: 回復 #1 yukiyau 的帖子
...唔使次次用"發佈新主題"嘅,用"回復"就可以。
作者: bb_q_888    時間: 30-3-2009 09:57
我又多謝温sir
作者: 温sir    時間: 30-3-2009 09:58
標題: 回復 #3 bb_q_888 的帖子
妳又多謝我乜?我又無食早餐..........
作者: enjoylife    時間: 30-3-2009 23:47
溫sir好受歡迎呢!
作者: roy    時間: 30-3-2009 23:48
標題: 回復 #5 enjoylife 的帖子
溫sir係本論壇既師9殺手.
作者: admin    時間: 30-3-2009 23:52
傳聞中的集郵版主…
作者: gko    時間: 30-3-2009 23:56
溫si唔止r好受歡迎呢,仲好識燒野食添,特別係bb……q-個D
作者: roy    時間: 30-3-2009 23:59
哈哈...集郵版主,好名.

可吾可以改左吾叫超級版主叫集郵版主架
作者: enjoylife    時間: 31-3-2009 00:00
標題: 回復 #7 admin 的帖子
你妒忌呀!鬼咩你將相得個身冇樣,溫sir就出個靚仔樣。

師奶愛靚仔,冇計!
作者: 温sir    時間: 31-3-2009 09:10
有高人講過:
想要一個女人條命,一啲都唔難﹔
但想個女人不呷醋,簡直係發夢!

....卻原來換了是男人,也不相伯仲。哈....
作者: catina    時間: 31-3-2009 12:48
哈哈~ 呢度有女神 enjoylife, 又有型男 溫sir... 仲有咩解決唔到呢?

不如提議下用兩位做我地個聯盟ge代言人去出面登下廣告, 應該會有好多人即刻排晒隊咁申請成為會員wow~
haha~
作者: nokia    時間: 1-4-2009 00:02
原帖由 温sir 於 2009-3-31 09:10 發表
有高人講過:
想要一個女人條命,一啲都唔難﹔
但想個女人不呷醋,簡直係發夢!

....卻原來換了是男人,也不相伯仲。哈..哈..哈

本是同版主
呷醋要不....

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3