破產聯盟

標題: DO YOU KNOW ? [打印本頁]

作者: 天帝    時間: 27-7-2012 17:53
標題: DO YOU KNOW ?
DO YOU KNOW ...
你 知 道 嗎 ?

IN ANCIENT ENGLAND , PEOPLE COULD NOT HAVE SEX WITHOUT CONSENT FROM THE KING.
在 古 老 的 英 國 , 如 果 沒 有 國 王 的 同 意 是 不 可 以 有 性 行 為 的。

WHEN PEOPLE WANTED TO HAVE A CHILD , THEY HAD TO SOLICIT A PERMISSION TO THE MONARCHY , IN TURN THEY WOULD SUPPLY A PLAQUE TO HAND ON THEIR DOOR WHEN THEY HAD SEXUAL RELATIONS .
當 人 們 要 生 兒 育 女 , 他 們 必 須 向 君 主 取 得 許 可 , 取 得 許 可 後 , 他 們 會 獲 得 一 塊 板 , 是 在 性 行 為 時 掛 在 門 上 的 。

THE PLAQUE READ..."FORNICATION UNDER CONSENT OF THE KING" (F.U,C.K.)
那 一 塊 板 上 面 寫 的 是 " 在 國 王 的 同 意 下 可 以 進 行 性 行 為 " (F.U.C.K.)

THIS IS THE ORIGIN OF THE END.
不 雅 的 英 文 字 (F.U.C.K.) 就 是 這 樣 來 的 。
[attach]3572[/attach]

作者: wexchau    時間: 27-7-2012 17:56
嘩...勁
作者: smallcat    時間: 27-7-2012 18:16
呢樣都未算慘, 依家中東一些地方, 女性被污辱, 只要強姦犯同意結婚就可以無事, 呢樣先係人間悲劇
作者: 天帝    時間: 27-7-2012 20:54
smallcat 发表于 27-7-2012 18:16
呢樣都未算慘, 依家中東一些地方, 女性被污辱, 只要強姦犯同意結婚就可以無事, 呢樣先係人間悲劇  ...

因 中 東 女 性 地 位 低 , 此 是 宗 教 問 題
作者: bb_q_888    時間: 27-7-2012 21:19
咁驚嚇.....完全無私穩.
作者: wahtung    時間: 27-7-2012 21:40
天兄好嘢[attach]3576[/attach]
作者: 温sir    時間: 27-7-2012 21:50
幤!!我禽日無掛牌!!
作者: smallcat    時間: 27-7-2012 22:05
天帝 发表于 27-7-2012 20:54
因 中 東 女 性 地 位 低 , 此 是 宗 教 問 題

"FORNICATION UNDER CONSENT OF THE KING" (F.U,C.K.)

真係唔識呢句  記住先
作者: wahtung    時間: 27-7-2012 22:12
温sir 发表于 27-7-2012 21:50
幤!!我禽日無掛牌!!

唔使咁揚嘛温sir啲街坊睇到個牌喎
作者: dopod123    時間: 27-7-2012 22:32
温sir 发表于 27-7-2012 21:50
幤!!我禽日無掛牌!!

我通常(番牌)
作者: 温sir    時間: 27-7-2012 22:51
wahtung 发表于 27-7-2012 22:12
唔使咁揚嘛温sir啲街坊睇到個牌喎

唉……你後生仔唔明咯,我呢D老人家,無乜幾次掛牌……唔通知街坊點得呢!
作者: 温sir    時間: 27-7-2012 22:53
dopod123 发表于 27-7-2012 22:32
我通常(番牌)

……都話你地後生咯………想當年………
作者: dopod123    時間: 27-7-2012 23:00
温sir 发表于 27-7-2012 22:53
……都話你地後生咯………想當年………

如何???????
作者: wahtung    時間: 27-7-2012 23:11
温sir 发表于 27-7-2012 22:51
唉……你後生仔唔明咯,我呢D老人家,無乜幾次掛牌……唔通知街坊點得呢! ...

唔係嘛,温sir有幾老呀,仲係壯年嚟喎
作者: 温sir    時間: 27-7-2012 23:19
wahtung 发表于 27-7-2012 23:11
唔係嘛,温sir有幾老呀,仲係壯年嚟喎

你咪比我外表呃到,其實我真係好老㗎!!!
作者: dopod123    時間: 27-7-2012 23:38
温sir 发表于 27-7-2012 23:19

你下次生日送個(FUCK)嘅水牌比你
作者: wahtung    時間: 28-7-2012 00:24
温sir 发表于 27-7-2012 23:19

長老之二嘛
作者: 天帝    時間: 30-7-2012 12:43
smallcat 发表于 27-7-2012 22:05
"FORNICATION UNDER CONSENT OF THE KING" (F.U,C.K.)

真係唔識呢句  記住先  ...

仲 要 敦 倫 時 要 掛 牌

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3