破產聯盟

標題: MK福苑搞任食2小時團購喎 [打印本頁]

作者: wahtung    時間: 30-4-2012 13:48
標題: MK福苑搞任食2小時團購喎
MK福苑搞任食2小時團購喎, HK$78 + HK$5 + HK$7.80 = HK$90.80/位
[attach]2729[/attach]

[attach]2730[/attach]

作者: wahtung    時間: 30-4-2012 13:56
標題: MK福苑搞任食2小時團購喎

http://hk.deals.yahoo.com/local-deals-details/23156;_ylt=AvC7PxMTnNDLy1ZCuGevnQ6nqOJ_;_ylu=X3oDMTRtaXBvdjV0BGxkY2F0AwRsZGxvYwNkZWFsYm94BGxkcHJ0bnIDBGxkdGl0bGUDJDc4IOWGjeW6puWKoOaOqOemj.iLkeeBq.mNizLlsI_mmYLku7vpo7LliqDku7vpo5_vvIznvo7lnIvogqXniZvjgIHpnZLlj6PjgIHmtbfonabnrYnvvIzotoXpgY42MOasvuaWsOmurumFjeaWmQ--?category=130000

作者: dopod123    時間: 30-4-2012 14:42
團購,2個鐘會唔會太少時間
作者: 20202003    時間: 30-4-2012 15:41
2小時   
作者: wahtung    時間: 30-4-2012 15:46
dopod123 发表于 30-4-2012 14:42
團購,2個鐘會唔會太少時間

而家啲任食火鍋差不多間間都係兩小時啦
作者: wahtung    時間: 30-4-2012 15:47
20202003 发表于 30-4-2012 15:41
2小時

呢間嘢去過(唔係任食)都唔錯架,不過十下十下都係唔啱伯伯你
作者: 20202003    時間: 30-4-2012 16:07
wahtung 发表于 30-4-2012 15:47
呢間嘢去過(唔係任食)都唔錯架,不過十下十下都係唔啱伯伯你

福苑有個本菇湯底都幾 OK ~~~~~~

而且仲係飲百威 ~~~~~~~~~~~~~
作者: wahtung    時間: 30-4-2012 16:11
20202003 发表于 30-4-2012 16:07
福苑有個本菇湯底都幾 OK ~~~~~~

而且仲係飲百威 ~~~~~~~~~~~~~

呢隻啤酒最好飲,不過超市賣都好貴,本菇湯未試過喎,好正
作者: 20202003    時間: 30-4-2012 16:18
wahtung 发表于 30-4-2012 16:11
呢隻啤酒最好飲,不過超市賣都好貴,本菇湯未試過喎,好正

9 點後 5 蚊罐 ~~~~~~~~~~   唔知 E 加仲係唔係~~~!!!
作者: wahtung    時間: 30-4-2012 16:27
20202003 发表于 30-4-2012 16:18
9 點後 5 蚊罐 ~~~~~~~~~~   唔知 E 加仲係唔係~~~!!!

以前我七點鐘去,呢隻啤酒都好貴呀
作者: dopod123    時間: 30-4-2012 21:23
一向比較少去任食地方
作者: wahtung    時間: 30-4-2012 22:41
dopod123 发表于 30-4-2012 21:23
一向比較少去任食地方

無計,師兄睇開啲啦,我哋只係著重任飲果PART無錢嘛
作者: dopod123    時間: 1-5-2012 13:19
wahtung 发表于 30-4-2012 22:41
無計,師兄睇開啲啦,我哋只係著重任飲果PART無錢嘛

同錢無關,因為有限時
作者: wahtung    時間: 15-5-2012 22:37
[attach]2823[/attach][attach]2824[/attach]為免再有上次的事,今晚速速去食褔苑團購火鍋
啲料普普通通(團購任食係咁上下,至在吹水飲啤酒)
全程飲百X啤酒(唔包,要另科水)
[attach]2825[/attach]

埋單每位$130.00 (四個人) 團購價每位$78.00+ $5.00(醬料)+$7.80(加一)
啱啱食完跳電制,走咗唔知有幾耐整番,關仁XX

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3