破產聯盟

標題: 賭仔自嘆 [打印本頁]

作者: 珍妮媽    時間: 14-12-2009 00:13
標題: 賭仔自嘆
你覺得你做事問心無愧嗎?
對得著家人嗎
對得著朋友嗎
你會唔會賭完呢次,同自己講 我唔會賭 ,
但是下一次 又拿d 錢出來賭
你心裡面到底是否滿心大話
你既大話可以講幾耐
你地賭仔有咩想講~入來珍媽呢個post講
家人有d咩想賭仔講~都入來珍媽呢個post 講

作者: nokia    時間: 14-12-2009 00:39
珍媽過咗去就算喇
作者: 珍妮媽    時間: 14-12-2009 00:40
nokia: 珍媽過咗去就算喇
nokia ~~同我搵catina 番來~~
作者: nokia    時間: 14-12-2009 00:42
珍妮媽: nokia ~~同我搵catina 番來~~
由佢休息下喇! 佢放完假會返來架喇!
作者: 珍妮媽    時間: 14-12-2009 00:43
nokia: 由佢休息下喇! 佢放完假會返來架喇!
我好擔心佢~唔知佢有冇事
作者: amy998    時間: 14-12-2009 09:55
中意賭錢嘅人都喺滿口胡言的!!!爲了滿足自己嘅病態心理,不惜欺上瞞下,有幾多人為了‘賭’,搞到家破人亡都不知回頭!
基本上好賭的人都是一些意志薄弱,沒什麽立場,中意逃避現實的人!
如果細膽嘅,就玩玩麻將仔等,不傷大雅;病態那些,就真是不見棺材不掉淚,一定搞到眾叛親離,妻離子散都不會罷休!
作者: 珍妮媽    時間: 15-12-2009 01:31
amy998: 中意賭錢嘅人都喺滿口胡言的!!!爲了滿足自己嘅病態心理,不惜欺上瞞下,有幾多人為了‘賭’,搞到家破人亡都不知回頭!
基本上好賭的人都是一些意志薄弱,沒什麽立場,中意逃避
好認同~~~
作者: dopod123    時間: 15-12-2009 13:39
打麻雀,先最危,輸卜街,大有人在
作者: 珍妮媽    時間: 15-12-2009 13:39
dopod123: 打麻雀,先最危,輸卜街,大有人在
賭波呢.~~~~~
作者: dopod123    時間: 15-12-2009 13:48
珍妮媽: 賭波呢.~~~~~
比打雀好啲.不過我個人認為最易令人迷失及長賭必輸的.我自己就賭波及麻雀冇興趣
作者: 珍妮媽    時間: 16-12-2009 00:41
dopod123: 比打雀好啲.不過我個人認為最易令人迷失及長賭必輸的.我自己就賭波及麻雀冇興趣
你賭馬嗎~~好深o的
作者: dopod123    時間: 16-12-2009 00:57
我有賭馬
作者: casualking    時間: 21-12-2009 10:41
我是過來人,千個賭錢千個賤,何常賭仔買肥田,
你一萬買500元以下(一個月)都算娛樂,
而我現十元都冇買,暫時,希望學到  ((忍))
作者: 珍妮媽    時間: 26-12-2009 19:53
casualking: 我是過來人,千個賭錢千個賤,何常賭仔買肥田,
你一萬買500元以下(一個月)都算娛樂,
而我現十元都冇買,暫時,希望學到  (
乖~~~~~乖~~~~~

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3