破產聯盟

標題: 苦瓜茶 [打印本頁]

作者: 珍妮媽    時間: 4-11-2009 23:02
標題: 苦瓜茶
飲 苦瓜茶
去濕 燒脂~ 勁得
作者: annie728    時間: 4-11-2009 23:33
e..又未試過woo...我好似睇蘇good果陣時聽過下超難飲

聽日出去試下先得- -
作者: 珍妮媽    時間: 4-11-2009 23:42
又唔係勁 難飲~啊~~~我覺得幾清~ 佢係一片片苦瓜乾咁~清,同金味囉.
作者: 珍妮媽    時間: 4-11-2009 23:55
放心 可以番飲~的. 要買香江茶園出的
作者: annie728    時間: 5-11-2009 00:03
珍妮媽: 又唔係勁 難飲~啊~~~我覺得幾清~ 佢係一片片苦瓜乾咁~清,同金味囉.
係woo..珍媽講既係苦果茶..唔係苦果汁woo- -

我想唸住叫媽咪買個苦瓜去渣黎飲添

咁係唔係向藥材鋪有得買架啦?
作者: annie728    時間: 5-11-2009 00:03
珍妮媽: 又唔係勁 難飲~啊~~~我覺得幾清~ 佢係一片片苦瓜乾咁~清,同金味囉.
係woo..珍媽講既係苦果茶..唔係苦果汁woo- -

我想唸住叫媽咪買個苦瓜去渣黎飲添

咁係唔係向藥材鋪有得買架啦?
作者: 珍妮媽    時間: 5-11-2009 00:10
苦果汁唔同苦瓜茶啊~

如果~~你想整~~ 去脂清腸胃的果汁我有2款
第一 五青汁
1 苦瓜 4分1 去子
2 GREEN APPLE  半個
3 西芹 一條
4 青瓜 半條
5 青蕉 半個
加 HALF CUP OF WATER

用機器打成果汁  便可
五青汁 有效 KEEP FIT  
每 星期 飲 3 次

第二 款
西芹汁
1西芹1條
2GREEN APPLE 半個
有效 降底血壓 和 清腸胃
作者: 珍妮媽    時間: 5-11-2009 00:11
我暫時 只是 在荃灣千色店 見到有 售
作者: annie728    時間: 5-11-2009 00:30
咁我聽日同媽講,叫佢渣下果汁先..
作者: 珍妮媽    時間: 5-11-2009 00:32
= = 呵~~~~ 飲西芹汁先啦~~~
加半個APPLE 易入口~ ~~~~~~
作者: annie728    時間: 5-11-2009 00:53
我減肥減到番天覆地咁制= ='' ..食果d藥成日令到我好口乾
作者: bb_q_888    時間: 16-11-2009 18:34
你地兩個講"苦荼".....
作者: annie728    時間: 18-11-2009 00:27
haha 係呀...但係媽咪仲未整比我飲呀
到宜家都唔知咩味道既......

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3