破產聯盟

標題: 破左年半,破前二線清曬,淨破一線,前日有電話追數,我今日有wapp話不回上門追 [打印本頁]

作者: kennyco0362    時間: 7-8-2024 00:20
標題: 破左年半,破前二線清曬,淨破一線,前日有電話追數,我今日有wapp話不回上門追
請求幫忙,4字頭電話whatapp,環球財務寫住,我破前冇借過呢間野,我問佢咩公司同電話又冇應我,要唔要報警?
作者: CEEPO    時間: 7-8-2024 00:33
可以完全不理,全部都係你之前欠落嘅公司之中,佢地公司有人將你個人資料,財務公司內部有人再賣(你個人資料)比其他追債/呃錢公司,博大霧叫你還錢入錢!
作者: CEEPO    時間: 7-8-2024 00:36
解決方法就係當佢透明,不用覆不用回,來一個就封鎖一個!
作者: kennyco0362    時間: 7-8-2024 00:43
好,唔該師兄
作者: kennyco0362    時間: 7-8-2024 00:45
我就係奇怪whatsapp我,有曬我身份證,又知我住邊
作者: CEEPO    時間: 7-8-2024 00:53
記住依家騙徒手法而家層出不窮!
作者: CEEPO    時間: 7-8-2024 01:00
有嘛你ID COPY都有,總之乜都有,更何況你舉手年半有多,根本呢D爬街就係嚇你揾飯食,可以不理!你怕而入錢比佢地,你就中伏!
作者: timmoz    時間: 7-8-2024 01:43
好多呢d騙案,二線資料俾左收數就有咁情況
作者: kennyco0362    時間: 7-8-2024 05:49
明白,唔該曬師兄
作者: a981142    時間: 7-8-2024 13:16
白撞架,借得二線有資料唔出奇
千奇唔好比錢,block左佢就得
作者: 失意中    時間: 7-8-2024 15:14
kennyco0362 發表於 7-8-2024 00:45

上門就報警,你已經舉手清曬數,無欠佢哋
作者: kennyco0362    時間: 7-8-2024 16:28
好的,唔該曬,師兄
作者: Wh00    時間: 7-8-2024 18:26
kennyco0362 發表於 7-8-2024 00:45

好多白撞,唔使理
作者: 最後生還者    時間: 8-8-2024 03:24
破左點會仲還錢,笑死人

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3