破產聯盟

標題: 入左紙月尾正式令 [打印本頁]

作者: lason0191    時間: 18-7-2024 16:38
標題: 入左紙月尾正式令
上個弓尾入左紙

今個月個期冇比vlend已經比佢地係咁send信追⋯ 上埋公司整到被人炒左,咁到時傾上繳係唔係照講番就得
作者: whysodump    時間: 18-7-2024 16:45
師兄,可唔可以講吓vlend 點上去公司追你攪到比公司炒?你欠vlend 幾錢玩到咁大?我都有欠佢數,今個月兩期冇找,佢寄過信去我舊地址,前業主send 比我睇,類似話我欠數要盡快聯絡佢哋收數公司嘅X先生,如果唔係就有專人上門!我冇打電話俾X先生,因為都準備舉手!不過就唔知佢哋會唔會去我公司玩嘢
作者: whysodump    時間: 18-7-2024 16:47
同埋師兄,想問吓vlend 係收到no. 後才上你公司追數?仲以為有no.即停手添
作者: lason0191    時間: 18-7-2024 16:50
whysodump 發表於 18-7-2024 16:45
師兄,可唔可以講吓vlend 點上去公司追你攪到比公司炒?你欠vlend 幾錢玩到咁大?我都有欠佢數,今個月兩期 ...

寄信同上公門,公司見到就炒左,屌大不了唔搵工唔上繳
作者: lason0191    時間: 18-7-2024 16:50
師兄,可唔可以講吓vlend 點上去公司追你攪到比公司炒?你欠vlend 幾錢玩到咁大?我都有欠佢數,今個月兩期 ...

差佢13 但係上個月都有比今個月頭果期冇比
作者: a981142    時間: 18-7-2024 17:22
係寄信去公司,定踩上公司?
幾多人上去?大叫邊個邊個還錢咁?定只搵你出黎傾?
月頭到而家先半個月,咁快上門?中間有無聽佢電話?
作者: Wah411411    時間: 18-7-2024 17:56

師兄你欠2期先準備舉手,好難捱到頒令
作者: whysodump    時間: 18-7-2024 18:14
我諗住全部一線,應該有no 就停追,所以咁老定!同埋之前都1516 ,諗緊破定唔破嘛!,
作者: whysodump    時間: 18-7-2024 18:15
lason0191 發表於 18-7-2024 16:50
差佢13 但係上個月都有比今個月頭果期冇比

師兄,我多你幾倍,好似追你追得狼過我!
作者: lason0191    時間: 18-7-2024 18:56
whysodump 發表於 18-7-2024 18:15
師兄,我多你幾倍,好似追你追得狼過我!

你想緊係唔係見到臨時令所咁快比追數公司 佢地一次電話都冇打過比我 我以為冇事
作者: lason0191    時間: 18-7-2024 18:57
lason0191 發表於 18-7-2024 18:56
你想緊係唔係見到臨時令所咁快比追數公司 佢地一次電話都冇打過比我 我以為冇事  ...

*我想緊

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3