破產聯盟

標題: 準備破產 二線有咩注意 [打印本頁]

作者: Ti0903999    時間: 16-7-2024 17:35
標題: 準備破產 二線有咩注意
小弟 準備破產
二線有6間 3間5-6k 3間20k左右
想問佢哋之後除左瘋狂打電話騷擾 同騷擾諮詢人
會上門收數既可能性有幾大

作者: Hang822    時間: 16-7-2024 17:57
主要上門都係貼下你紙 寄信俾你 但都唔排除有啲會玩到好大
作者: Ti0903999    時間: 16-7-2024 18:31
玩得大會點?淋紅油?
作者: 浪子18    時間: 16-7-2024 18:37
門口裝有聲嘅cam,有人出大字報就影低報警備案比番你二線,自己同諮詢人手機set來電過濾,唔排除有連續電話打嚟,過2個月後就慢慢無滋擾(如果你欠電話數就做乜都無用!)
作者: Ti0903999    時間: 16-7-2024 18:54
會唔會上門騷擾諮詢人?(我冇欠電話數)
作者: mirror0822    時間: 16-7-2024 18:58
只會電話騷擾諮詢人。不如門口貼十幾張暉春。變晒紅色唔會淋
作者: 天意玩弄人心    時間: 16-7-2024 19:06
Ti0903999 發表於 16-7-2024 18:54
會唔會上門騷擾諮詢人?(我冇欠電話數)

打比你諮詢人 講下 洗唔洗幫手接你小朋友放學 貼下一家大細尋人街照
作者: Ti0903999    時間: 16-7-2024 19:09
天意玩弄人心 發表於 16-7-2024 19:06
打比你諮詢人 講下 洗唔洗幫手接你小朋友放學 貼下一家大細尋人街照

姐係都係打去恐嚇下 唔會做嘢 但就有機會上我門做嘢
作者: 天意玩弄人心    時間: 16-7-2024 20:28
Ti0903999 發表於 16-7-2024 19:09
姐係都係打去恐嚇下 唔會做嘢 但就有機會上我門做嘢

係,靠嚇 同屋企人講聲 淋油就唔會啦 除非你好大數 (電話無牌數)
作者: Ti0903999    時間: 16-7-2024 20:34
天意玩弄人心 發表於 16-7-2024 20:28
係,靠嚇 同屋企人講聲 淋油就唔會啦 除非你好大數 (電話無牌數)

二線數呢 有牌
作者: Hang822    時間: 18-7-2024 10:02
頒左令仲知道邊間上嚟 去牌照投訴佢 報一報仇

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3