破產聯盟

標題: 而家除左環聯仲有另外兩間信貸報告 [打印本頁]

作者: square3207    時間: 8-7-2024 12:50
標題: 而家除左環聯仲有另外兩間信貸報告
今日去環聯更新。佢話而家仲有另外兩家信貸報告公司。咁就上網搵下信資通。又真係有另外兩間。咁裝左佢兩個app免費睇信貸報告 都有顯示晒我啲資料。咁都send左email去更新。咁唔知洗唔洗親身喇。
作者: square3207    時間: 8-7-2024 12:59
建議各位畢業同學睇下依兩間信貸報告資料有無同你更新。
作者: Anmi2019    時間: 8-7-2024 13:20
Send咗E猫就唔駛親身去啦,仲有所有欠債資料都要等畢業後4定5年先會無咗記錄
作者: square3207    時間: 8-7-2024 13:32
Anmi2019 發表於 8-7-2024 13:20
Send咗E猫就唔駛親身去啦,仲有所有欠債資料都要等畢業後4定5年先會無咗記錄 ...

以前就係得一間環聯。而家係共有三間。所以要三間都要更新。
作者: a981142    時間: 8-7-2024 16:17
一間nova,仲有一間係咩?
作者: 金龍華    時間: 8-7-2024 18:37
無打算再借錢,唔理咁多
作者: square3207    時間: 8-7-2024 20:49
a981142 發表於 8-7-2024 16:17
一間nova,仲有一間係咩?

Paoccra. 依兩間都免費睇報告。再send email更新。
作者: square3207    時間: 8-7-2024 20:50
金龍華 發表於 8-7-2024 18:37
無打算再借錢,唔理咁多

唔借錢都要做好準備既。世事既野好難預訂得到。
作者: alan52016    時間: 4-8-2024 18:48
啱啱睇有線節目先知金管局整咗呢個”信資通”,市民每12個月可以分別向呢三間信貸評級機構免費攞一次報告,我哋要分別向佢哋update資料,都幾煩
作者: alan52016    時間: 4-8-2024 18:55
square3207 發表於 8-7-2024 20:50
唔借錢都要做好準備既。世事既野好難預訂得到。

咁send咗資料去之後先拎免費報告,順便睇吓佢哋有冇改返啱

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3