破產聯盟

標題: 信破產件的問題 [打印本頁]

作者: KKK2009    時間: 26-6-2009 09:39
標題: 信破產件的問題
想問下第一封信及之後的信是掛號, 還是普通空郵的....謝謝各位幫忙...
我都聯絡了黃律師...她真的好好
作者: avayaman    時間: 26-6-2009 09:46
I really don't understand what you are talking about.
作者: gpo4074    時間: 26-6-2009 10:07
普通空郵???
作者: admin    時間: 26-6-2009 12:20
原帖由 KKK2009 於 2009-6-26 09:39 發表
想問下第一封信及之後的信是掛號, 還是普通空郵的....謝謝各位幫忙...

高!真係高!
作者: lok196305    時間: 26-6-2009 12:29
原帖由 KKK2009 於 2009-6-26 09:39 發表

本地只有掛號,平郵.速遞.唔明"普通空郵"係??????
作者: admin    時間: 26-6-2009 12:32
會唔會係

普通胸油
作者: 301    時間: 26-6-2009 13:01

破處信封樣 普通平郵啰
作者: KKK2009    時間: 26-6-2009 13:40
對不起...打錯了...只想知道信件是會寄掛號信, 定係一般平郵..

謝謝 301的 相片提供...
作者: kinha126    時間: 26-6-2009 14:02
係一般平郵...

放心吧﹐信封面上面絕對有寫住「破產管理署」字樣的...=.=
作者: 301    時間: 26-6-2009 14:04
原帖由 301 於 2009-6-26 13:01 發表

破處信封樣 普通平郵啰  

多謝gpo4074加分,舉手之撈.
作者: KKK2009    時間: 26-6-2009 18:45
多謝各位回覆...在這裡的每一位都是好心的人呀...
作者: nokia    時間: 26-6-2009 22:21
標題: 回復 #1 KKK2009 的帖子
第一封信大約在頒領前十至十四天收到,記得到時留意信箱喇
作者: KKK2009    時間: 27-6-2009 00:20
謝謝nokia的提醒...
作者: hktgp    時間: 10-7-2009 16:27
當頒領後要多少天才會接到“破處”  的正式文件 (第二封信!?)
作者: nokia    時間: 11-7-2009 16:17
標題: 回復 #14 hktgp 的帖子
以我經驗,係頒領後3個星期已收到,不過之前有會員講過要大約個半月才收到,
我諗你由3個星期起開始留意信箱

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3