破產聯盟

標題: 收到msg話上門商討 [打印本頁]

作者: Heabal    時間: 10-5-2017 10:44
標題: 收到msg話上門商討
如題,你地會唔會找比日本仔
作者: alan1alan    時間: 10-5-2017 10:45
你申左破未?
作者: carrie.carrie    時間: 10-5-2017 11:03
如果宣左誓, 唔係唔比自行私下清數嗎?
作者: Tt123    時間: 10-5-2017 11:14
唔找啦,找咗既話下次佢都會咁做
作者: Heabal    時間: 10-5-2017 11:14
宣左
作者: Heabal    時間: 10-5-2017 11:15
Tt123 發表於 10-5-2017 11:14
唔找啦,找咗既話下次佢都會咁做

唔找,佢真上點算:(
作者: alan1alan    時間: 10-5-2017 11:29
你都申破左, 點解仲要還錢, 留返來自己作生活費好了
作者: Owen1234    時間: 10-5-2017 11:49
佢地上黎,你就打開度門叫佢入黎傾,佢地重驚過你,鳩叫幾下就收皮走
作者: pokemon    時間: 10-5-2017 16:09
宣咗就唔好還錢啦
一上門就還錢的話,佢日日都上黎搵你
作者: ccwa    時間: 10-5-2017 16:13
入左紙仲還乜鬼,一來犯法,二來如果還到仲使鬼破咩
之前有 ching 講得啱,咩係最惡咪就係窮 law

作者: Heabal    時間: 10-5-2017 18:10
甘又系
作者: Heabal    時間: 10-5-2017 23:18
alan1alan 發表於 10-5-2017 11:29
你都申破左, 點解仲要還錢, 留返來自己作生活費好了

係呀開飯都冇乜$
作者: Owen1234    時間: 11-5-2017 09:33
今日新聞 九龍城警區反三合會行動組,調查一宗追數刑事恐嚇案件,根據線報及深入調查,昨午約4時進行代號「雷霆一七」(THUNDERBOLT 17)的反罪惡行動,拘捕兩名有14k黑幫背景男子。  警方指出,上周六(6日)下午,一名男子因欠債,其位於天光道的住所被人貼追數大字報,以及收到追債短訊。當晚再有兩名男子上門恐嚇他還錢,鄰居亦受威嚇。九龍城反三合會行動組接手跟進,經深入調查及情報分析,昨晚在油麻地及葵涌大窩口邨富榮樓,拘捕兩名30歲姓陳及22歲姓洪的男子,他們涉嫌刑恐的收數公司職員,帶署通宵扣查。
作者: Heabal    時間: 12-5-2017 18:49
Owen1234 發表於 11-5-2017 09:33
今日新聞 九龍城警區反三合會行動組,調查一宗追數刑事恐嚇案件,根據線報及深入調查,昨午約4時進行代號「 ...

嘩,黑財哦
作者: fe_charlene    時間: 13-5-2017 01:25
吾洗理佢

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3