破產聯盟

標題: 冇做嘢週年報表要點填 [打印本頁]

作者: kpuu    時間: 6-1-2017 16:24
標題: 冇做嘢週年報表要點填
破後第一年,我一直都冇做嘢係屋企湊小朋友。所有洗費都靠先生份家用。
咁我想問,週年報表有一項「配偶分擔開支款項」我係未要填?
水電煤,小朋友學費應計落邊一項?
感激各位解答
作者: cl475867    時間: 6-1-2017 17:05
跟當初批生活費份表既金額黎填
作者: Hello    時間: 7-1-2017 00:23
我就快頒令,請問你當初份生活費表格係點填?我也是家庭主婦。
作者: kungfu    時間: 7-1-2017 12:53
當年我收入全填0,開支如實,「配偶分擔開支款項」= 開支全數。
作者: Hello    時間: 7-1-2017 12:56
有要求填配偶收入嗎?
作者: admin    時間: 7-1-2017 12:56
kungfu 發表於 7-1-2017 12:53
當年我收入全填0,開支如實,「配偶分擔開支款項」= 開支全數。

long time no see !!!!!

近來點?

祝 2017 發財!
作者: kungfu    時間: 7-1-2017 13:13
admin 發表於 7-1-2017 12:56
long time no see !!!!!

近來點?

我耐唔耐都會上來睇下,不過冇乜帖啱答,所以好似唔見咗影咁。
近來都算順利揾到兩餐,祝admin大人a successful year of 2017 and the years to come。
亦祝各位破聯兄弟姊妹一切順利。
作者: kpuu    時間: 12-1-2017 13:49
再想問多一樣,小朋友學費係填落供養子女的開支到?定係學費,學校雜費,校服個欄到?
作者: mickey7100    時間: 12-1-2017 16:14
kpuu 發表於 12-1-2017 13:49
再想問多一樣,小朋友學費係填落供養子女的開支到?定係學費,學校雜費,校服個欄到? ...

學費/校服/學校雜費全部我係填埋落小朋友雜費

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3